Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Waraai daj znać, jak będziesz miała wyniki. Mi w komentarzu elektronicznym lekarka napisała, że mój wynik jest poza granicami normy, więc się trochę zdziwiłam, bo zgodnie ze wszystkimi normami jakie znam jest ok :|
Olo32 są różne normy, w ciąży inne, laboratoria też różnie podają. Najlepiej jak gin się wypowie w temacie ja na przyszły tydzień zostawiłam sobie te smaczki
Ja zawsze jak mam jakieś wątpliwości to idę do gabinetu i pytam czy to tak może być. zdarzało się już kilka razy, ale jesteśmy w ciąży więc można Nam wybaczyć ta panike
Byłam dziś u ginekologa, wszystko jest w porządku, szyjka macicy jest długa i zamknięta. Mała waży 498 gr patrzylismy na nią w 3D po chwili położyła rączkę na buzi i się zasłonila cała lekarz powiedział, że nawet może się założyć że to dziewczynka także spokojnie mogę wszystko dalej kompletowac najważniejsze, że jest zdrowa i serduszko bije miarowo. Dostałam na wyniki z morfologii i krwi a krzywa cukrowa zrobimy dopiero w 28 tyg.