reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Uwaga,żeby nie było,że ściema... byłam,chodziłam,wróciłam!!!

Załączniki

• Screenshot_2017-01-30-13-22-19.png
    Screenshot_2017-01-30-13-22-19.png
    100,7 KB · Wyświetleń: 100
Nocki zamiast dać trochę kobiecie odpoczynku po całym dniu to mnie męczą :( najgorsze to zdenerwowanie że znów nie mogę zasnąć i pobudzam siebie jeszcze bardziej i koło się nakręca :)
Oooo, i o to chodzi... braku snu nie odczuwam jeno świadomość mi podsuwa,że krstem zmęczona i niewyspana, przecież powinnam... Ech...

Witajcie :)

Ja też od dłuższego czasu nie mogę spac po nocach. Najpierw się do późna tlukę, zanim zasnę, a pozniej budzę sie ze dwa - trzy razy na siusiu i juz jest problem z zaśnięciem. Za to w dzień muszę odespac, bo jestem jak zombiak:)

w4sq3e3ki6cqzuyy.png

Parafrazując słowa pewnego utworu muzycznego: "Mam tak samo, jak Wy". ;P

Śpię na słowo honoru.
4h w nocy to w ostatnim czasie norma. Czasem padnę na twarz w dzień i zniknę z życia na godzinę, jednak w dalszym ciągu tego snu jest stanowczo za mało. :/
Panna z upodobaniem nie śpi zaś razem ze mną w nocy. ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry