Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie, masz jeszcze czasChyba muszę zacząć się wkręcać w tematy ekwipunku dla Mary, bo poza kilkoma bodziakami nie mam nic
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Ha! Pojechaliśmy ostatnio OGLĄDAĆ (!!!) przewijak w sklepie i kupiłam: przewijak na łóżeczko, komplet pościeli (kołdra, poduszka, poszwa, poszewka, prześcieradło i ochraniacz) - za 99 zł. zmianę pościeli za 45 chyba, rożek/becik z usztywnieniem (porobie foty i podeślę w wolnej chwili) i dwie pary kabaretkowych sexi majtów poporodowych, budżet łącznie szczuplejszy o jakieś 220 zł, ale na spokojnie zagracam pokój zasobamiSpokojnie, masz jeszcze czasja kupuje już wszystko bo boję się że przez stres mały może wcześniej wyskoczyć.. [emoji33]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Martussa ja już chyba 3 razy rodziłam i mam już chyba 5 dzieci w moich snachPoprzednio miałam ręczny Aventu pożyczony i teraz też już taki dostałam, dla mnie wystarczył, ba, w 3 dobie po CC miałam nawał, więc dobrze, że był już wtedy pod ręką.
Warto mieć taki, żeby do niego sobie dopasować od razu pudełeczka do przechowywania pokarmu czy butelki
Śniło mi się, że urodziłam![]()
A to ja już w posiadaniu jestemHa! Pojechaliśmy ostatnio OGLĄDAĆ (!!!) przewijak w sklepie i kupiłam: przewijak na łóżeczko, komplet pościeli (kołdra, poduszka, poszwa, poszewka, prześcieradło i ochraniacz) - za 99 zł. zmianę pościeli za 45 chyba, rożek/becik z usztywnieniem (porobie foty i podeślę w wolnej chwili) i dwie pary kabaretkowych sexi majtów poporodowych, budżet łącznie szczuplejszy o jakieś 220 zł, ale na spokojnie zagracam pokój zasobami![]()