reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
amol raczej nie, tak myślę, rumianek, woda morka, sol fizjologiczna. Oj walczyłam z zatokami, już wyleczyłam, robiłam sobie właśnie inhalacje z soli i psikałam do nosa *spam*. Masakra.

Styczniowka trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze &&& daj koniecznie znać jak będziesz coś wiedziała bo się tu martwimy.
Dziewczyny jak myślicie czy po cc mogę teraz rodzić naturalnie?
Czy któraś z Was ma podniesione leukocyty w morfologii ? Bo mi wyszło 12,3. Czuję się ok nie jestem przeziebiona. A moczu wszystko ok. Podobno w ciąży mogą być podniesione a czy u Was też tak jest?

Styczniowka trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze &&& daj koniecznie znać jak będziesz coś wiedziała bo się tu martwimy.
Czy któraś z Was ma podniesione leukocyty w morfologii ? Bo mi wyszło 12,3. Czuję się ok nie jestem przeziebiona. A moczu wszystko ok. Podobno w ciąży mogą być podniesione a czy u Was też tak jest?

Podobno po cc można rodzic naturalnie. To już lekarz ustala, jak nie ma innych przeciwskazan

Ja tez mialam podniesione ale lekarz nie komentowal.Moze wciazy tak jest?Nie wiem.Fakt bylam wtedy przeziebiona.Ale nie wiem czy to ma zwiazek z tym.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co wiecie o ospie w ciazy? U Zuzy panuje w przedszkolu a ja niechorowalam i jak ona przyniesie do domu ospe to mamy przerabane

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze lepiej zeby nie przyniosla.Tyle ze jesli juz jest to mozliwe ze juz zostala zarazona i wysyp wystapi lada chwila.
Zapytaj lekarza jak sie chronic ale wiem ze jak kolega w pracy mial zone wciazy i corka przyniosla ospe a ona nie chorowala to strasznie to przezyli bo mozliwe jakies komplikacje.Ale nie chce Cie straszyc ale ja bym poszla na konsultacje i to dosc szybko by wiedziec jak reagować.Zawsze to choroba zakazna.

Dostalam dzis pensje a raczej pol pensji!Pewnie za czas kiedy chodzilam do pracy w wrzesniu a reszta z zus-u pozniej mam nadzieje bo ksiegowa odpisze mi na @ jutro.W tym pieprzonym kraju kobieta wciazy nie moze liczyc na normalnie wyplacona pensje:(

reklama
Jagi za pierwsze 33 dni zwolnienia płaci Ci pracodawca i powinien wypłacić to normalnie. Jeśli ten 33 dzień był w połowie września to pracodawca płaci do polowy a reszte juz zus. Na pewno to wypłaca może być jakieś przesunięcie.

Do góry