Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki !Hey, ja jestem po weekendzie na uczelni ... Strasznie mi już ciezko ale dam radę [emoji12] w nadchodzacy weekend (piątek, sobota, niedziela) mam ostatnie trzy egzaminy chyba że już któregoś nie zaliczyłam to więcej [emoji13]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Czemu? Ciąża ok? Jeśli tak to spokojnie co 4tyg wizyta to standard i jest okMnie na zgagę najbardziej pomaga mleko - albo zwykłe albo ewentualnie sojowe waniliowe. Chociaż nieraz nic nie pomaga...
Mój ginekolog wyznacza mnie na wizytę co 3-4 tygodnie i twierdzi ,że to wystarczy. Nie mam porównania bo jest to moja pierwsza ciąża więc może skorzystam z jakiś Waszych podpowiedzi.
Zapisałam się na 3cie prenatalne we własnym zakresie.
Z tego co widzę na forum to chyba powinnam zmienić lekarza ....sama już nie wiem
Dlaczego zmienić lekarza?Mnie na zgagę najbardziej pomaga mleko - albo zwykłe albo ewentualnie sojowe waniliowe. Chociaż nieraz nic nie pomaga...
Mój ginekolog wyznacza mnie na wizytę co 3-4 tygodnie i twierdzi ,że to wystarczy. Nie mam porównania bo jest to moja pierwsza ciąża więc może skorzystam z jakiś Waszych podpowiedzi.
Zapisałam się na 3cie prenatalne we własnym zakresie.
Z tego co widzę na forum to chyba powinnam zmienić lekarza ....sama już nie wiem
Czemu? Ciąża ok? Jeśli tak to spokojnie co 4tyg wizyta to standard i jest ok