reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2018

A ja znowu walczę z bezsennością [emoji28] przewracałam się od północy z boku na bok i w końcu poddałam się i wstałam [emoji13] znam przynajmniej powód ... [emoji41][emoji41][emoji41]za kilka godzin zobaczę swoją kruszynkę na usg i chyba się troszkę denerwuje, czy z nią wszystko ok. A raczej jest ok, bo bryka wesoło sobie w brzuszku [emoji847]

Ja jutro się dowiem co ile będę teraz chodzić, ale z tego co pamietam to chyba co 3 tygodnie.
A co do badań - ja zrobię, mój gin je wykonuje i nie muszę na szczęście nigdzie jeździć. Z drugiej strony - gdybym nawet musiała gdzieś jechać - to bym pojechała, bo nie chciałabym się później denerwować, że nie sprawdziłam jeszcze raz czy wszystko ok. [emoji39] Ale wiadomo - to każdego indywidualna sprawa.
U nas był całkiem aktywny weekend - jestem zadowolona i w sumie wypoczęta, mimo, że ciagle z dzieciakami i ciagle coś [emoji846]

No i zobaczcie co mi wybiło po północy [emoji3][emoji3][emoji3]
1518397724-1128a52300265c51-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Tez nie mogę spać, codziennie mam tak ze około 4 się budzę i już ze spania nici ;)

Z tym spaniem to tak jak ja .Ja dzisiaj jeszcze badania robie .Glukoze i takie tam alaty aspaty.Czekam w kolejce cierpliwie .Buu jak sobie pomysle i glukozie blee ale musze ale ostatnio sama zawalilam nie bylam na czczo i wynik pierwszy mi wyszedl podwyzszony .

A u mnie burzliwa noc, córka wymioty i biegunka, zaś mąż grypsko. Nic już nie mówię o moim bólu kręgosłupa, utrudnieniach przewracania się z boku na bok... takie uroki... ale za chwilkę zabieram rodzinkę do lekarza i zobaczymy... trzymajcie się i powodzenia na badaniach :)

Dziewczyny witam sie baaaardzo mdlo i słodko bo na glukozie siedze ;-( myslalam ze skoro drugi raz pije bedzie lepiej ale jest gorzej niz za pierwszym razem.
Milego dnia

Hej!

Weszłam na wagę iii +11kg!! Załamka!!
Chyba przestanę jeść.
Odstawiłam całkiem sól i piję litrami, bo zaczęły się robić obrzęki stóp i dłoni :/

@kamilaasami @aNusia90 to co ja jak słoń mam chodzić ? [emoji23] Zaraz odinstaluje apkę i zobaczę czy coś się zmieniło [emoji13] Takie oszukaństwo ! [emoji21]

Zasnęłam po 4:00 ... po tym jak się obżerałam kanapeczką z malinowymi konfiturami ‍♀️ Dlatego też @Blondynka1988 nie martw się bo pewnie ja będę zaraz mieć podobnie [emoji4]

@aNusia90 Powodzonka na glukozie [emoji13]

reklama
1518424938-a814cb89feb2d52d-aaaaaa.jpeg

Winowajca ... po co zmieniać dni? Nie wiem jakim cudem ale miałam inaczej ustawione to i przez takie małe coś źle mi liczyło [emoji4] W każdym razie dzisiaj zostało mniej niż 100 dni bo 98 [emoji41]

O 14:30 wizytuje u gina [emoji13] Ale się cieszę !!!!![emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry