reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@paaulaa90, to wam musi się podobać wózek. Też mieszkam na wsi i znam realia... Na pewno bym nie wybrała jaskrawych i krzyczacych, bo np. na żółty lecą muszki, osy itp. Latem też pełno much, komarów... Ale jakaś czerwień czemu by nie. A elementy z materialu można zdemontować i wyprać. Na pewno nie unikniesz plamek od much, a potem plam po napojach. Wszystko do opanowania ;)

@sredec1982 skacz kochana, skacz! Puść sobie jakiś film może co? [emoji5]

Widzę, że więcej dziewczyn dzisiaj wizytuje dlatego powodzenia dla wszystkich! Dajcie znać jak u Was sytuacja wygląda [emoji847]

@paaulaa90 ja praktycznie torby mam spakowane od 3 tygodni, ale jak wracaliśmy od gina we wtorek to do smyka podjechaliśmy kupić jeszcze pajacyki dla Zuzy w 2 rozmiarach, i wczoraj je poprasowałam i wrzuciłam do torby zamiast klasycznego zestawu body - półśpioch. Jakoś tak wygodniej będzie mam wrażenie [emoji4]

@Brzuszkowa właśnie przy pierwszym dziecku miałam szary z czerwonym i jakoś tragicznie się nie brudził tylko tamten wybrał mój M i był fajny a teraz ja mam wybrać i wiadomo jak to kobieta zdecydować się nie mogę;)
@MB91 ja to praktycznie siebie muszę spakować bo dla dziecka tylko pampersy chusteczki nawilżane i smoczek, ale przez te remonty skręcanie mebli itp ogarnąć się niemogę ale mam nadzięję że w tym tygodniu dam radę.

@paaulaa90 też tak mam, że ciężko mi się zdecydować. Dlatego lubię jak mąż ze mną jest i mi pomaga w wyborach ;) wspólnymi silami jakoś dajemy rady.
Ja jeszcze nie jestem spakowana, ale już po niedzieli chciałabym mieć.to załatwione. Muszę najpierw wszystko poprawić i poprasowac... Jak we wtorek byłam po wyniki w szpitalu, to wysłałam męża po listę, co trzeba zabracr ze sobą. Więc teraz już do dzieła bo do cc zostalo tylko 34 dni... Ach jak ten czas leci...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry