Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem, wiem ale @MB91 pisała że mam malutki w porównaniu do niej, dlatego noe ma reguły że mały brzuszek to mała dzidzia[emoji12]Nasze dzidzie sa od początku male w porownianiu do innych dzidzinie okreslamy to po brzuszkach tylko po usg
![]()
Hehe apropo zimnych napojów, widziałam kiedyś rysunek z podpisem, że fajnie jest być mamą, bo można cały dzień pić kawę, co z tego, że ciągle ta sama [emoji14]Po części takie są realia. Jak się Amelka urodziła, to w ciągu dnia krótko i rzadko spała, a jak spała to nie siedziałam, a tylko sprzatalam i przygotowywałam coś. W niedziele, jak maze był w domu, to czyscilam kuchnię, łazienkę - takie większe rzeczy...
Byłam padnieta i pamiętam jak raz kolega męża przyjechał zobaczyć wieczorem córeczkę. Byłam tak zmęczona, że w którymś momencie zasnęłam - ok. 22.00Trochę wstyd, no ale po prostu byłam zmęczona. Na.szczęście Amelka przesypiala całą noc.
Moje jedzenie, napoje, to zawsze zimne piłam, bo najpierw trzeba było się zająć małą. Pranie, prasowanie ubranek... Achhhh
Ale @nknatalia ma rację, że najgorsze pierwsze miesiące. Kwestia zorganizowania się i przyswojenia się do nowej sytuacji. Niby to wszystko brzmi tak masakrycznie, każda z nas będzie początkowo przemęczona, ale warto![]()