kamilaasami
Fanka BB :)
Szczęśliwa super !!! Gratulacje [emoji5] jak odpocznejsz daj znać jak było i jak się macie [emoji8]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratulacje !!! Dużo zdrówka dla wasHej kochane
Ja juz mam synka wazy 3300g
54 dlugi spiaca jestem odezwe sie jutro![]()
A na kiedy masz termin?Gratulacje. Kurczę wy tu wszystkie już będziecie tulić dzieciątka a ja sama zostanę chyba do czerwcowek było by mi bliżej tam może byłabym jedną z pierwszych. [emoji4] Będę i jestem zadrosna o każdą dzidzię. Jestem wkurzona na maksa, Kornelka trzy dni w przedszkolu była od dwu miesięcznej przerwie i już od wczoraj w domu bo katar złapała a ja od niej dzisiaj i na dodatek gardło mnie drapie, temperatura ciała 35.1 fatalnie się czuję. Jestem wściekła.
Gratulacje. Kurczę wy tu wszystkie już będziecie tulić dzieciątka a ja sama zostanę chyba do czerwcowek było by mi bliżej tam może byłabym jedną z pierwszych. [emoji4] Będę i jestem zadrosna o każdą dzidzię. Jestem wkurzona na maksa, Kornelka trzy dni w przedszkolu była od dwu miesięcznej przerwie i już od wczoraj w domu bo katar złapała a ja od niej dzisiaj i na dodatek gardło mnie drapie, temperatura ciała 35.1 fatalnie się czuję. Jestem wściekła.