kamilaasami
Fanka BB :)
Szczęśliwa super !!! Gratulacje [emoji5] jak odpocznejsz daj znać jak było i jak się macie [emoji8]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje !!! Dużo zdrówka dla wasHej kochane
Ja juz mam synka wazy 3300g
54 dlugi spiaca jestem odezwe sie jutro![]()
A na kiedy masz termin?Gratulacje. Kurczę wy tu wszystkie już będziecie tulić dzieciątka a ja sama zostanę chyba do czerwcowek było by mi bliżej tam może byłabym jedną z pierwszych. [emoji4] Będę i jestem zadrosna o każdą dzidzię. Jestem wkurzona na maksa, Kornelka trzy dni w przedszkolu była od dwu miesięcznej przerwie i już od wczoraj w domu bo katar złapała a ja od niej dzisiaj i na dodatek gardło mnie drapie, temperatura ciała 35.1 fatalnie się czuję. Jestem wściekła.
Gratulacje. Kurczę wy tu wszystkie już będziecie tulić dzieciątka a ja sama zostanę chyba do czerwcowek było by mi bliżej tam może byłabym jedną z pierwszych. [emoji4] Będę i jestem zadrosna o każdą dzidzię. Jestem wkurzona na maksa, Kornelka trzy dni w przedszkolu była od dwu miesięcznej przerwie i już od wczoraj w domu bo katar złapała a ja od niej dzisiaj i na dodatek gardło mnie drapie, temperatura ciała 35.1 fatalnie się czuję. Jestem wściekła.