marida
Fanka BB :)
Mysle ze do 2500g powinna spokojnie przybrac o ile nie wiecej bo mozesz nawet w 42 tc urodzic
Wiec moze nawet wiecej miec 
Ale sie dzisiaj wkurzylam, przyprowadzilam dziecko z przedszkola wypytuje sie jak zwykle czy wszystko zjadla bo rano wypila tylko szklanke mleka,a ona w placz ze zjadla tylko pol misia lubisia bo reszte jedzenia zjadla jej kolezanka. Na obiad nie szla bo nie chciala jesc... Eh a pare dni temu mowilam baba by patrzyly czy kolezanka po kanapniku jej nie grzebie i nie wybiera jedzenia. Chyba znow musze isc i rewolucje zrobic bo tak byc nie moze. Ja czyjes dzieci dokarmiac nie zamierzam. Ja rozumiem dziela sie jedzeniem ale moje dziecko wraca mega glodne do domu
Ale sie dzisiaj wkurzylam, przyprowadzilam dziecko z przedszkola wypytuje sie jak zwykle czy wszystko zjadla bo rano wypila tylko szklanke mleka,a ona w placz ze zjadla tylko pol misia lubisia bo reszte jedzenia zjadla jej kolezanka. Na obiad nie szla bo nie chciala jesc... Eh a pare dni temu mowilam baba by patrzyly czy kolezanka po kanapniku jej nie grzebie i nie wybiera jedzenia. Chyba znow musze isc i rewolucje zrobic bo tak byc nie moze. Ja czyjes dzieci dokarmiac nie zamierzam. Ja rozumiem dziela sie jedzeniem ale moje dziecko wraca mega glodne do domu
a waga malutkiej trochę się przejmuje bo niby 3 dziecko i takie male z tego co mówią lekarze teraz już zeszła poniżej skali jak myślicie jeżeli teraz waży 2.100 to ile może przytyć w ciągu 4 tygodni
w poprzednich ciażach też w 20 tyg ostatnie były usg teraz w czwartek mam konsultacje z lekarzem pewnie mnie skieruje na następne usg za tydzień lub dwa tygodnie ale z dzieckiem wszstko ok przepływy ,wody płodowe w normie ale i tak się martwię ja przytylam 11 kg jem naprawde wartościowe dania nie wiem dlaczego malutka tylko tyle waży