a powiedz mi jeszcze, bo byłaś ostatnio na wizycie - jakie duże było Twoje maleństwo?Ona tez liczy z OM![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a powiedz mi jeszcze, bo byłaś ostatnio na wizycie - jakie duże było Twoje maleństwo?Ona tez liczy z OM![]()
To tak jak ja mam[/QUOTEW]
Ja 37+6, no ale cc przed terminem...
No to faktycznie... Oby szybko przeszłoNie podnosilam wlasnie. 5 razy wbijali mi sie w kregoslup i trafic nie mogli.... I sa tego skutki
Mam wenflon, ale do grupy krwi musieli z dwóch miejsc pobrac. W końcu pobrano z dłoni, a to cholerstwo boli, nawet po pobraniu. Zapis niby wyszedł ok więc poleżę sobie tutaj kilka dni.@Gosika88 czyli co? Czekacie? Mówili coś? Poproś może o wenflon skoro tyle Ciebie kują ... [emoji846]
A to nie mialas oznaczonej grupy krwi w czesniej? Czyli nie masz skurczy? Nie wiesz kiedy Ci podlacza oxy?Mam wenflon, ale do grupy krwi musieli z dwóch miejsc pobrac. W końcu pobrano z dłoni, a to cholerstwo boli, nawet po pobraniu. Zapis niby wyszedł ok więc poleżę sobie tutaj kilka dni.
Miałam. Już mi się wnikać nie chce po co pobierali znów. Może tak muszą. Skurczy nie mam po teście. Zobaczymy może mi powiedzą coś ciekawego na wieczornym obchodzie . O sorry właśnie mam jakiś delikatny skurcz.A to nie mialas oznaczonej grupy krwi w czesniej? Czyli nie masz skurczy? Nie wiesz kiedy Ci podlacza oxy?
Pisz co i jakMiałam. Już mi się wnikać nie chce po co pobierali znów. Może tak muszą. Skurczy nie mam po teście. Zobaczymy może mi powiedzą coś ciekawego na wieczornym obchodzie . O sorry właśnie mam jakiś delikatny skurcz.