Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak sie czujesz ?Już po obchodzie. W poniedziałek kolejny test i po teście będą decydować kiedy i jak zakończyć ciążę.
Dobrze, zero skurczy. Podbrzusze tylko trochę pobolewanie ehh jak ja bym chciała, żeby ruszyło się samoA jak sie czujesz ?
Witajcie mamusie, ka tez juz po porodzie, cc mialam 1.05, termin z om na 7 a z usg na 2 skurcze sie nie pisaly alw ze qzgledu na obciazony wywiad 5 ciaza( 3 poronienia rozne) a 2 porod zaden lekarz nie proponowal inaczej zakonczyc ciazy. Urodzilam o 10.40 cudownego chlopczyka 3660 i 59 cm, wyszlam wczoraj bo maly mial dwie doby jakies szmery na serduszku ale po kontroli minely.zaliczylam juz teZ pierwsze problemy laktacyjne, twardnienie piersi i przez to maly sie dlawil i ulewal ale ye jadl pod korek. Wczoraj juz zastapilam karmienia smoczkiem i ogrzewalam do 1 w nocy piersi sparZonyni liscmi kapusty, troche tez odciagnelam.TeraZ jest ok maly pierwsza noc w domu tylko na moim mleku pobudki w nocy co 3 a potem co 5 godzin, wiec oby tak dalej. Jestem przeszczrsliwa ze wszystko dobrze sie skonczylo, i jestem juz w domu z malenstwem i i jego siostrzyczka bo strasznie w szpitalu tesknilam.
GratulujęWitajcie mamusie, ka tez juz po porodzie, cc mialam 1.05, termin z om na 7 a z usg na 2 skurcze sie nie pisaly alw ze qzgledu na obciazony wywiad 5 ciaza( 3 poronienia rozne) a 2 porod zaden lekarz nie proponowal inaczej zakonczyc ciazy. Urodzilam o 10.40 cudownego chlopczyka 3660 i 59 cm, wyszlam wczoraj bo maly mial dwie doby jakies szmery na serduszku ale po kontroli minely.zaliczylam juz teZ pierwsze problemy laktacyjne, twardnienie piersi i przez to maly sie dlawil i ulewal ale ye jadl pod korek. Wczoraj juz zastapilam karmienia smoczkiem i ogrzewalam do 1 w nocy piersi sparZonyni liscmi kapusty, troche tez odciagnelam.TeraZ jest ok maly pierwsza noc w domu tylko na moim mleku pobudki w nocy co 3 a potem co 5 godzin, wiec oby tak dalej. Jestem przeszczrsliwa ze wszystko dobrze sie skonczylo, i jestem juz w domu z malenstwem i i jego siostrzyczka bo strasznie w szpitalu tesknilam.
Gratulacje.Witajcie mamusie, ka tez juz po porodzie, cc mialam 1.05, termin z om na 7 a z usg na 2 skurcze sie nie pisaly alw ze qzgledu na obciazony wywiad 5 ciaza( 3 poronienia rozne) a 2 porod zaden lekarz nie proponowal inaczej zakonczyc ciazy. Urodzilam o 10.40 cudownego chlopczyka 3660 i 59 cm, wyszlam wczoraj bo maly mial dwie doby jakies szmery na serduszku ale po kontroli minely.zaliczylam juz teZ pierwsze problemy laktacyjne, twardnienie piersi i przez to maly sie dlawil i ulewal ale ye jadl pod korek. Wczoraj juz zastapilam karmienia smoczkiem i ogrzewalam do 1 w nocy piersi sparZonyni liscmi kapusty, troche tez odciagnelam.TeraZ jest ok maly pierwsza noc w domu tylko na moim mleku pobudki w nocy co 3 a potem co 5 godzin, wiec oby tak dalej. Jestem przeszczrsliwa ze wszystko dobrze sie skonczylo, i jestem juz w domu z malenstwem i i jego siostrzyczka bo strasznie w szpitalu tesknilam.