natala95
Fanka BB :)
A balonika nie będą Ci wstawiaćWłaśnie miałam badanie. Bez zmian. Szyjka twarda , zamknięta, główka wysoko. Jutro od 7 zaaplikują mi lek do szyjki, jeśli to nie pomoże to zakończą ciążę CC .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A balonika nie będą Ci wstawiaćWłaśnie miałam badanie. Bez zmian. Szyjka twarda , zamknięta, główka wysoko. Jutro od 7 zaaplikują mi lek do szyjki, jeśli to nie pomoże to zakończą ciążę CC .
Nie, żel który ma rozmiękczyć szyjkę i może wywołać skurczeA balonika nie będą Ci wstawiać
Aha , to nie wiem bo ja takiego czegoś nie mialamNie, żel który ma rozmiękczyć szyjkę i może wywołać skurcze![]()
Tzn. że Ci się źle wbili i wyciekało Ci to co dawali w kroplówce nie szło do żyły tylko obok. Też tak miałam to zgłosiłam to i kuli mnie kilka razy w inne miejsce, mało tego raz to tak miałam opuchnięte że tydzień po szpitalu mi jeszcze nie zeszło.Pierwszy raz mam coś takiego po wenflonie. Pod koniec testu zauwazylam, że mam cały mokry plaster i ręką zaczęła boleć. Trzeba było wyjąć. Nie wiem czy ten test się w tym wypadku udał. Skurcze jakieś były ale takie bardziej rozpierające biodra. Nie wiem, takie miałam odczucia Zobacz załącznik 854279
Szczerze to chętnie już dziś bym to zakończyła CCKochana może to i lepiej, że tak niż miałabyś się męczyć jeszcze z tydzień. Niektórych kobiet taka uroda - u mnie może też być tak samo, bo kręci i wykręcić nie może. Sam gin mi mówił, że taka moja natura może być i też trzeba będzie działać z oxy np.
3mam kciuki za Ciebie mocno w każdym razie. Będzie dobrze!
A wenflon źle założony skoro takie coś się Tobie zadziało. Nie powinno to tak wyglądać [emoji57]
Właśnie miałam badanie. Bez zmian. Szyjka twarda , zamknięta, główka wysoko. Jutro od 7 zaaplikują mi lek do szyjki, jeśli to nie pomoże to zakończą ciążę CC .