Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ehhhh, u mnie też skurczy brak. Juz mam dość. No ale w końcu urodzić muszę. Skoro ani masaż szyjki ani cewnik ani nic nie ruszyło póki co to widać jeszcze nie jest gotowy.... No ale gdzieś tam z tyłu głowy siedzi że to już po terminie...... Jutro też jest mój lekarz, zobaczymy jak oceni sytuację z rana.
A ja myślałam że już urodzilasEhhhh, u mnie też skurczy brak. Juz mam dość. No ale w końcu urodzić muszę. Skoro ani masaż szyjki ani cewnik ani nic nie ruszyło póki co to widać jeszcze nie jest gotowy.... No ale gdzieś tam z tyłu głowy siedzi że to już po terminie...... Jutro też jest mój lekarz, zobaczymy jak oceni sytuację z rana.
To nie wiem, może nie jest takie tłuste albo coś.... Spróbuj dać jej butle, bo szkoda Twoich i Maluszka nerwów. Ja mam tak poranione sutki, że odciagam laktatorem. Jutro na spokojnie jak będę już w domu będziemy próbować z piersia.Pokarmu mam na pewno bo aż tryska i słychać jak przelyka.to nie w tym problemjuż myślę o jakimś uczucleniu czy coś.znow ma histerie
( więcej płacze niż jest spokój
((
A mocne masz te skurczeCewnik też nie wypadł. Za to jak powiedziałam to skurcze mam.