Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wiec tak, je 40ml co 2 h byl kryzys bo robil luzne stolce balam się ze to koniec@Jetkaa i jak idzie przestawianie na mleko?
No wiec tak, je 40ml co 2 h byl kryzys bo robil luzne stolce balam się ze to koniec( ale uprosilam Swieta Rite by nam pomogla i po modlitwie syn zaczal robic juz zbite.. Plynnych juz nie ma . jak narazie tfu tfu.. Z kazdym karmieniem i pierdkiem boje sie ze koszmar na nowo powraca
ze zaraz mi powiedzą ze nie zdal testu i musi miec centralne wejscie i musze go karmic przez kroplowke
a to nie zycie 24h podlaczony do hipperki.. Idzie oszalec z takimi emocjami chce sie cieszyc ale nie potrafie.. Boje sie... Szpital zapisal mnie do psychiatry bo 2 tyg nic nie jadlam.. Wczoraj pielęgniarki mi kazaly isc na spacer bo oszaleje 24h siedze przy lozku, bez Internetu,sms, tv bo tam nie ma zasiegu.. Zajeli sie mna..
Ja sie boje zaufac lekarzom po tym co nas spotkało.. Ze w ciazy bylo ok a teraz takie cos.. Nadal walka.. W poniedzialek zapadnie decyzja czy idziemy do domy czy spędzamy tam 6tyg.l ucze sie podlaczania syna do kroplowki w domowych warunkachtak tego nie chce
![]()
Jeju jak cudownie że przybiera!No wiec tak, je 40ml co 2 h byl kryzys bo robil luzne stolce balam się ze to koniec( ale uprosilam Swieta Rite by nam pomogla i po modlitwie syn zaczal robic juz zbite.. Plynnych juz nie ma . jak narazie tfu tfu.. Z kazdym karmieniem i pierdkiem boje sie ze koszmar na nowo powraca
ze zaraz mi powiedzą ze nie zdal testu i musi miec centralne wejscie i musze go karmic przez kroplowke
a to nie zycie 24h podlaczony do hipperki.. Idzie oszalec z takimi emocjami chce sie cieszyc ale nie potrafie.. Boje sie... Szpital zapisal mnie do psychiatry bo 2 tyg nic nie jadlam.. Wczoraj pielęgniarki mi kazaly isc na spacer bo oszaleje 24h siedze przy lozku, bez Internetu,sms, tv bo tam nie ma zasiegu.. Zajeli sie mna..
Ja sie boje zaufac lekarzom po tym co nas spotkało.. Ze w ciazy bylo ok a teraz takie cos.. Nadal walka.. W poniedzialek zapadnie decyzja czy idziemy do domy czy spędzamy tam 6tyg.l ucze sie podlaczania syna do kroplowki w domowych warunkachtak tego nie chce
![]()