Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HejHej mam pytanie, ale dot. mojej dwulatki. Pytanie do bardziej doświadczonych mam. Młoda skonczy jutro dwa latka. Rozumie wszystko co sie jej powie, lapie wszystko w mig. Sama wnet by zmywarke uruchomila na programie ktory najczęściej uzywam, wie co gdzoe jest, jesli jej cos powiem przyniesc itp to wie o co chodzi, uwielbia ksiazki zeby jej mowic pokaz kota/slonia/jablko itd pokazuje bezblednie ale nie mówi...tzn mówi : nie, am, mama, tata, i na pytanie jak robi kotek piesek odpowie. Ale więcej nic. Mowie powiedz mama/tata to.nie powtorzy ale mowie powiedz mama to powie tata. Zaczela chodzić na 15 miesiecy ale to bylo tak ze wstala i zrobila 6 kroków i zaczela z proby na próbę coraz wiecej. Pytalam pediatry ostatnio a ona ze narazie jest ok wszystko. A wy co poradzicie?
Daje bebiko kolo 6 rano, 20 i 3 rano po 180mm na gesto z kleikiem. Starsza też na nim mialamDziewczynki jakie mm podajecie swoim pociechom i czym się sugerowałyście w wyborze?
Co ile podajcie mm i w jakich ilościach?
U nas Bebilon 2, na sniadanie i na kolacje robie na 150ml mm kaszke. Samo mleko wypija tylko przez sen miedzy 1 a 4 w nocy ok. 60 mlDziewczynki jakie mm podajecie swoim pociechom i czym się sugerowałyście w wyborze?
Co ile podajcie mm i w jakich ilościach?
Dziękuję trochę mnie uspokoiło[emoji846]ale nie dlugo i tak bilans wiec dla spokoju i tak podpytam pediatre[emoji6] bo po prostu chyba nie mozemy sie doczekać az zacznie mówićHejodnosnie mowy to mogę się podzielić moim przykładem. Nie pamiętam dokładnie kiedy zaczęła mówić mama i tata, ale właściwie tylko te słowa mówiła do okolo 2 lat i 3 miesięcy. W tym wieku zaczęla mówić po 2 słowa np. Mama chodź, daj i dopiero jak miała 2 i 5 miesięcy zaczęła mówić więcej i dosłownie teraz czyli 3 tygodnie później mówi prawie całymi zdaniami. Potrafi złożyć 5 słów. Z dnia na dzień coraz więcej powtarza. Także czekaj cierpliwie
Bardzo szybko to idzie.