reklama

Majowe mamy 2018

1507116089-aaaaaa.jpeg
1507116096-aaaaaa.jpeg
1507116104-aaaaaa.jpeg
wszystko oczywiście do prania ;)
Przesłodkie!!!!!! Ja póki co to tylko neutralne z racji tego,że jeszcze nie wiem jaka płeć. Ale mam dziwne przeczucie,że będzie to chłopiec :)

reklama
Zakupy chyba najprzyjemniejsza czesc ciazy. Mnie czekaja tylko jesli okaze sie ze bedie chlopak. Dla dziewczyn mam wszystko prawie.

Za to bede musiala w ciuchuy dla siebie sie zaopatrzyc. Poprzednia xiaze wiosne-lato miala to przechodzilam w sukienkach, leginsach i tunikach. Teraz spodnie potrzebne.....

Ja wlasnie jestem u babci na knedlach [emoji847][emoji39][emoji1362]

Tez slyszalam, ze mimo ze przedzial na genetyczne jest od 11 tyg, to czasem jest to za wczesnie i lekarze odsylaja.
Ja zakupy bede robic na sam koniec pewnie... i potem na biezaco raczej, to co bedzie potrzebne. Po Zosi mam wiekszosc ubranek unisex;) i wiem juz, ze poprzednio mialam dwa razy za duzo wszystkiego.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja wlasnie jestem u babci na knedlach [emoji847][emoji39][emoji1362]

Tez slyszalam, ze mimo ze przedzial na genetyczne jest od 11 tyg, to czasem jest to za wczesnie i lekarze odsylaja.
Ja zakupy bede robic na sam koniec pewnie... i potem na biezaco raczej, to co bedzie potrzebne. Po Zosi mam wiekszosc ubranek unisex;) i wiem juz, ze poprzednio mialam dwa razy za duzo wszystkiego.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Mnie Pani w rejestracji powiedziała ze najbardziej optymalny jest 12 tydzień.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry