Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Dwa zarodki i dwa serduszka bijące
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny
Jak tam z rana? U nas w końcu słońce po wczorajszych deszczach![]()
Zjadłam wczoraj kanapkę i trochę czekolady na wieczór i całą noc cierpiałam - mam skurcze jelit i takie wiatry jak moja babcia :/ Ostatnio też tak miałam po 2 kawałkach pizzy... I od dwóch dni mam wrażenie, że nie mogę się do końca wypróżnić - nigdy nie miałam aż tak wrażliwego żołądka
Wy też tak macie jak zjecie coś nie do końca zdrowego? Muszę poczytać co jest dobre na zaparcia...![]()
Bo było pewnie tylko małe otarcie i musiało wyjść ze śluzem, a to trwa. Gdyby było dużo krwi, to byś wcześniej widziałaHeh może ta krew była rzeczywiście po stosunku tylko zastanawia mnie dlaczego pół dnia było ok a dopiero po nocy wszystko wyplynelo. Już chyba z 5 raz byłam w toalecie i póki co czysto, ale nerwy są, nie chcę znów stracić dzieckazwłaszcza, że tydzień temu na USG było wszystko idealnie.
![]()
Jak nic dalej nie leci to myślę że będzie ok ja też dwa dni temu miałam lekko różowa krew na papierze a teraz nic nie leciHeh może ta krew była rzeczywiście po stosunku tylko zastanawia mnie dlaczego pół dnia było ok a dopiero po nocy wszystko wyplynelo. Już chyba z 5 raz byłam w toalecie i póki co czysto, ale nerwy są, nie chcę znów stracić dzieckazwłaszcza, że tydzień temu na USG było wszystko idealnie.
![]()