Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już też latam w spodniach takich elastycznych i w getrach. Dzisiaj mają przyjść spodnie ciążowe, więc będę miała większy wybór [emoji6]
![]()
nic nie pokręciłaś, też mam na taki skierowanie, normalnie robi się taki na czczo, a jak wyjdzie podwyższony (albo np wiadomo, że w poprzedniej ciąży albo kiedyś był problem) to z tym piciem. Jak cukier jest ok to to badanie z piciem mamy dopiero około 20 tygodnia chybaCzrsc. Ja dzisiaj jade do kolezanki po spodnie ciazowe, mam nadzieje ze jakies beda dobre. Jesli nie to jutro podjade kupic.
Piszecie o piciu glukozy. Ja mam skierowanie dopiero na cukier na czczo bez picia glukozy.... czy moglam cos pokrec?
Milego dnia

Myślę że będzie wszystko widać idealnie przy drugiej ciąży mialam robione w 13+3 i było widac wszystko super@Mysza1990 ja tez nie znalam zgagi poza ciążą a teraz niestety :/
Ja jestem umówiona na genetyczne w 13+2 mam nadzieję, że nie będzie za późno, co myślicie?![]()