reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Jej, dziewczyny, ale produkcja [emoji6]
@Gosika88 korzystaj i odpoczywaj.
Ja dzisiaj miałam pierwszy dzień bez mdłości - życie odzyskuje piękne barwy [emoji16]
W weekend powiedzieliśmy rodzicom i teściom, wszyscy się ucieszyli, teściowa nawet popłakała. Cieszę się, że moje negatywne scenariusze się nie sprawdziły [emoji6]

oar8csqvtmdc67p0.png

Muszę Wam się pożalić, że dziś dostałam życzenia aby tym razem była "dziurka". Abstrahując już od słownictwa, to właśnie takie oczekiwania otoczenia odnośnie płci mojego dziecka, utwierdzają mnie w przekonaniu, że płeć najlepiej poznać przy porodzie. Spodziewam się dziecka, tak po prostu.
U mnie też wszyscy, że oby był chłopak (mam córkę). Mi akurat wszystko jedno, a na pewno parka mi do szczęścia nie potrzeba. I z moją historią to ważne, by się urodziło zdrowe.

Odebrałam moje Tsh. Wynik 2,800. Jak na nie branie leków od 10 lat to nie jest źle. Ale wiadomo ze nie jest też dobrze. Jutro zadzwonię do położnej z wynikiem i zobaczymy czy przyspieszy mi wizytę czy jak. Kamień z serca mi spadł bo tsh miałam nawet i 8,400 kiedyś. Jod mi służy [emoji4]

Daj znac czy położna przyspieszyła wizytę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry