Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To racjaJakby nie było wybór imienia to ważna rzecz i determinuje całą przyszłość dziecka, by się nie śmiali, by źle nie kojarzyli, by nie brzmiało zbyt odjechanie...
@MalinowaMarta firanki zwykly bialy woal, caly dol domu mam taki, w sypialnie tez beda pasowaly![]()
Dobry wieczór dziewczyny.
Ja cały weekend spędziłam u mamy i babci w Berlinie także było super...trochę spacerków zaliczonych...zoo dzieciaki zachwycone no i oczywiście zakupy.. szału nie było ale najważniejsza dla mnie była niemiecka chemia. Lecę kłaść Olę spać i sama też się chyba legnie bo nie pospalam
![]()
inna sprawa, że nie znam absolutnie nikogo kto będąc nastolatkiem lubił swoje imię, a z kolei pod koniec studiów to już większość ludzi swoje imiona lubiłaNie da się jednak dogodzić i trafić we wszystkie gusta, rodzice świadomie podejmują tą ważną decyzję. Fajnie by było tak trafić, by dziecko lubiło swoje imię.
Ja 10 lat temu bulam pewna co do imienia Daniel o do tej pory uwazam to za sluszny wybor [emoji4]I szczerze pisząc- gdy ponad 10 lat temu dawałam swojemu synowi na imię Dawid spotkałam się z prawdziwym ostracyzmem, a że to żydowskie imię (sic!)- no tak, przecież Jezus był Polakiemitd. Jednak byłam pewna swojej decyzji i do dziś nie żałuję. Dziś też Dawidów jest coraz więcej, w 2006r. wierzcie mi, nie było ich tylu...