• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
No ja juz tez po wizycie nie robil mi usg mowil ze przy nastepnej wizycie czyli 5 grudnia:(
Mam delikatna anemie i dostalam zelazo a tak pozatym to wszystko ok. Dzisiaj skonczylam 15tc ale on mi mowil ze 16tc bo tak mu wczesniej usg pokazywalo moj dzidzius jest o tydzien wiekszy tez pytal czy czuje ruchy:)

Ja też biore kawas i jod:)
Moj maly spal ze mna ze wzgledu na to ze budzil się co 2.5h co piersi i nie chcialo mi sie isc do 2 pokoju zeby go nakarmic wygodniej było nawet na spaniu go karmic..a po za tym jakos wolalam żeby spal z nami.. I problemu nie mialam zeby spal sam jak mial pol roku.. Od razu zrozumial ze ma tam spac.. Nawet z smoczkiem nie mialam problemu.. Problem mam natomiast by oduczyć go od robienia kupy do pampersa. Caly dzien chodzi bez a na noc mu zakladam i od razu kupa.. Siku robi na nocnik...

Na szybko z dworca PKP wysyłam zdjęcie
Podopisuje jak w domu będę
1510049999-ea6a1ee9bbef4fe1-aaaaaa.jpeg

Gratuluje śliczne!!;* ja jeszcze 2 tyg i tez swoja dzidzie zobacze po4 tyg czekania hehe:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry