Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieje ze moj tez bedzieale jak nie nie będę go zmuszac to wezme mama i siostre
bo mama napewno nie wytrzyma ze mna calego porodu bo bedzie znowu plakac
a jednak sama nie chce rodzic
![]()
Dla mnie do Gdyni kawałek drogi boję się że mogę mieć problem z dojechaniem nigdy nie wiadomo jak przebiegnie akcja pomyślę pewnie o tym troszkę później.a o szkole dziś właśnie myślałam.Dziewczyny z Trójmiasta - gdzie chcecie rodzić? Ja zdecyduje się chyba na Gdynię Redłowo bo słyszałam, że tam są fajne warunki i przyjazny zespół G-P.
@Gosika88 poważnie w którymś momencie wypraszają? Pierwsze słyszę. Ale może to jest tak, że to zależy od szpitala.
Ja Wam powiem, że akurat mam to wsparcie mojego D bo jak czasami sobie tak rozkminiam jak to będzie wieczorami, to on jakoś tak potrafi mnie mega szybko uspokoić.
Na bank zapiszemy się do jakiejś szkoły rodzenia [emoji3]
Wy chcecie chodzić?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dlatego będzie tylko sprawca zamieszania, czyli tatuś.Nigdy nie słyszałam, żeby lekarz wyprosił przy porodzie. Po pierwsze dlatego, że poród prowadzi położna a po drugie są to porody rodzinne. Często za to godzą się na obecność tylko jednej osoby. Oczywiście mówię o porodzie prawidłowym bez komplikacji.
U mnie chciałoby być tyle osób, że musiałabym zrobić lożę dla widowniDlatego będzie tylko sprawca zamieszania, czyli tatuś.