reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Bylam z malym dzisiaj w strefie zabaw.panie sie malym zajely a ja spokojnie zakupy zrobilam ludzi tyle ze przejsc z duzym brzuszkiem ciezko .Tak sie dobrze dziecko bawilo ze plakal i nie chcial isc do domu.

Na prenatalnychw 13tyg lekarz genetyk stwierdził że na 70% dziewczynka i moja ginekolog też mówi, że wygląda jej na dziewczynke:) Ale poczekamy na połowkowe 9 stycznia czy już będzie pewny.
Ale po mojej urodzie mogę stwierdzić, że wygląda mi to też na dziewuchea Ty?

Na prenatalnychw 13tyg lekarz genetyk stwierdził że na 70% dziewczynka i moja ginekolog też mówi, że wygląda jej na dziewczynke:) Ale poczekamy na połowkowe 9 stycznia czy już będzie pewny.
Ale po mojej urodzie mogę stwierdzić, że wygląda mi to też na dziewuchea Ty?
Ja to chyba synka na 80%:) na usg w 15tyg 4d pokazalo sie coś i 4 stycznia sie doklanfie dowiem wlasnie na polowkowym badaniu:) w ktorym tyg sie dowiedzialas o ciazy?:) dlugo staralas się o dzidzie?
Na forum w weekedny ciszej jest niz od pon do pt:)

Jak duże brzuchy już macie? Mój jest jakiś mega wielki, zaczyna się już pod biustem i im bardziej w dół tym większy [emoji14] ostatnio pojechałam kupić od babeczki kurtkę zimową, bo w moją już ledwo się dopinam. Oczywiście była za mała a babeczka powiedziała, że taki brzuch jak ja miała pod koniec ciąży.... boje się co będzie później :)

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Jak tylko spóźniał mi się kilka dni okres zrobiłam test i wyszły 2 kreseczki jedna bladsza(ok. 6-7tyg).Po poronieniu 3,5 miesiąca. A tak wgl to po odstawieniu tabletek prawie 2 lata:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry