Gosiaczek1202
Fanka BB :)
Wszystko okej wyglada jakby nic nie mial robione .Ale z wyproznieniami ma problemy nieraz.Za to ja mam tyle sposobow na zatwardzenia ze glowa mala .wiec mam nadzieje ze drugi nie zrobi mamie takiej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Masakra :\ moj na szczescie z tego co pamietam nigdy nie mial problemow z kupa, ani kolek moze byla ale slabe bo nie pamietamWszystko okej wyglada jakby nic nie mial robione .Ale z wyproznieniami ma problemy nieraz.Za to ja mam tyle sposobow na zatwardzenia ze glowa mala .wiec mam nadzieje ze drugi nie zrobi mamie takiej
HejHej dziewczyny, jestem tu po raz pierwszy Termin 22.05.2018. Moja długo wyczekiwana ciąża, jedna poroniona w 7 tyg...mam nadzieję że teraz będzie już tylko dobrze.Jak się czujecie?
Ja to chyba synka na 80%Na prenatalnychw 13tyg lekarz genetyk stwierdził że na 70% dziewczynka i moja ginekolog też mówi, że wygląda jej na dziewczynkeAle poczekamy na połowkowe 9 stycznia czy już będzie pewny.
Ale po mojej urodzie mogę stwierdzić, że wygląda mi to też na dziewuchea Ty?