reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe mamy 2018

Jetkaa bardzo bardzo sie cieszę że u Ciebie takie wiesci i gratuluje, no mysle ze juz na tym etapie o pomyłke juz raczej trudno, mozesz wpadac w szal zakupowy,:) gratulacje !!!

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ej no chłopcy też są fajni...

3jgxskjosc311c31.png

Gosika88 najlepsi [emoji6] hihi ja mam doświadczenie tylko z synkiem i chwale sobie mega ... Nie zamieniłabym na dziewczynkę [emoji13] ale teraz pora szykować się na róż [emoji39] tłumaczę sobie że nawet jak dziewczynka będzie miała charakterek po mnie to z wnukami sobie odbije bo najczęściej jest tak że kobiety jednak do swoich mam bardziej ciągną niż do teściowych [emoji13]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ej no chłopcy też są fajni...

3jgxskjosc311c31.png
Tez mam synka juz i powiem Ci ze jest mega grzeczny, wiadomo ma swoje dni zle i dobre ale nie musze sie powtarzac zeby np cos zrobil, szybko sie uczy jest spokojny nawet podczas grypy czy czegos nie daje mi w kosc tylko lezy bidny chory..jest bardzo niesmialy itp. I mialam nadzieje ze 2synek tez taki bedzie a tu calkowita nowosc dziewczynka:)i moze dlatego niw dochodzi to do mnie ze to dziewczynka bo z synem mi poszlo łatwo jezeli chodzi o wychowanie.. Choc wiem ze ciaza do ciazy bie podobna i tak samo z dzieckiem :)

Aaa dziewczyny mam pytanie bo patrze teraz w ksiazeczke i mam cisnienie 140/74 czy to nie za duze? Dodam ze nie piłam kawy ani tez nie biegalam czy cos ...

reklama
Do góry