reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny jutro wybieram siena te nieszczesna glukoze i mam do was pytanie czy po wypiciu caly czas siedzialyscie w przychodni do czasy nastepnych pomiarow,czy mozna miedzy czasie gdzies wyskoczyc np. Zrobic zakupy, jade z mezem to wrazie jakby mi bylo slabiej bedzie obok, sztywno siedzialyscie i czekalyscie czy na sane pobrania sie pojawialyscie? Z gory dzieki:)

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jutro wybieram siena te nieszczesna glukoze i mam do was pytanie czy po wypiciu caly czas siedzialyscie w przychodni do czasy nastepnych pomiarow,czy mozna miedzy czasie gdzies wyskoczyc np. Zrobic zakupy, jade z mezem to wrazie jakby mi bylo slabiej bedzie obok, sztywno siedzialyscie i czekalyscie czy na sane pobrania sie pojawialyscie? Z gory dzieki:)

Niestety ale nie mozna przyjemniej mi tak mowiono, bo chodzac spalasz te glukoze i jest inny wynik.. Więc raczej musisz sobie tam posiedzieć

Trzeba siedzieć niestety

Tego sie obawialam niestety:/,no nic mąz jako takie zakupy bedzie musial sam zrobic bo wieczorkiem rodzinke bedziemy goscic...

aviary_1517592235050.jpg
a tak dzidzia zmienia pozycje :)

Załączniki

• aviary_1517592235050.jpg
    aviary_1517592235050.jpg
    302,1 KB · Wyświetleń: 515
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć