Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zrobilam tak samo, oprocz tego mam turystyczne, ktore stoi na dole, jak mala miala 1,5 roku sciagnelismy jej caly bok lozeczka drewanianego bo chciala z nami smac a tak miala dostawne do nas, potem przenieslismy do niej do pokoiku poukladalismy misie i podusie i to byl jej kacik zabaw , a kupillysmy jej prawdziwe lozko z poscielami w ulubione bajkowe postacie, w u ec tez polecam, bo wykorzystane w 100 proc a do tego uniwersalne dla kolejnego maluszkaJa dla pierwszej córki kupiłam zwykłe drewniane łóżeczko, które służyło 3 lata z hakiem, bo potem już kupiliśmy nowe. Bardzo sobie chwalę to normalne, bo miało 3 poziomy, wg wieku dziecka, no i 3 wyjmowane szczebelki. Jak była starsza, to sama sobie tam nawet chodziła się bawić, spać, wstawala w nocy do nas do łóżka
Zostawiłam to łóżko, bo chcieliśmy jeszcze drugie dziecko, więc mam problem z głowyMusimy je zaś tylko poskładać.
Powiedzcie mi co jest najlepsze na podniesienie hemoglobiny? Lekarz kazał mi brać żelazo dodatkowo biorę od 2 tygodni wczoraj zrobiłam krew i wyszła jeszcze mniejsza niż przed braniem to może muszę wspomóc się naturalnie?Witam dziewczyny ponownie po dłuższej nieobecności .
Szczęśliwa ja niestety też tak mam jakbym miała siniaki między nogami . Ale nie mam tak że codziennie tylko co jakiś czas. Rozrasta nam się pipkaPowiedzcie mi co jest najlepsze na podniesienie hemoglobiny? Lekarz kazał mi brać żelazo dodatkowo biorę od 2 tygodni wczoraj zrobiłam krew i wyszła jeszcze mniejsza niż przed braniem to może muszę wspomóc się naturalnie?