Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale jesteś w szpitalu ? Jak mają wolne???Siedzę w poczekalni, nie wiem czy mnie przyjmą bo wcześniej trzeba było się umówić. Jutro nie pracują i coś czuje, że wyjdę stąd z kwitkiem
ja na waszym miejscu poczekalabym na skurcze, wywolywany poród jest dużo gorszy niż naturalnie jak się wszystko zacznie , dwa poprzednie porody były po czasie a teraz miałam wywolywany poród i wszystko na sztucznie wody przebili mi bez skurczy sztuczna oksycodyna masakra jak ja się po niej czułam jak po narkotykach gdyby mi nie dali znieczulenia to mialabym chyba traumę do końca życia 
Dlaczego Cc? Moze pójdzie raz dwa po kroplowceZostaje dziewczyny w szpitalu. W środę mają mnie podłączyć do kroplowki Ale uważają że niemal urodze tego dziecka i będzie cc.![]()
Będzie dobrze znam przypadek u mojej kumpel po kroplowce skurcze momentalnie były i urodziła w przeciągu 4 godzinZostaje dziewczyny w szpitalu. W środę mają mnie podłączyć do kroplowki Ale uważają że niemal urodze tego dziecka i będzie cc.![]()