L
Lad
Gość
No i nie myliłam się:
Także nie będę majową mamą, testy kłamały.
Także nie będę majową mamą, testy kłamały.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykro [emoji22][emoji22][emoji22]
Nie potrzebnie, bardzo się bałam tej ciaży bo jednak zalezy nam na in vitro z diagnostyką preimplantacyjną po prostu będziemy jeszcze bardziej się zabezpieczać. Mi spadł kamień z serca.Bardzo mi przykro [emoji22][emoji22][emoji22]
To dobrze, martwiłam się, że może brak ciąży Cie podłamie, ale jak jest na odwrót to ciesze się.Nie potrzebnie, bardzo się bałam tej ciaży bo jednak zalezy nam na in vitro z diagnostyką preimplantacyjną po prostu będziemy jeszcze bardziej się zabezpieczać. Mi spadł kamień z serca.
Nie potrzebnie, bardzo się bałam tej ciaży bo jednak zalezy nam na in vitro z diagnostyką preimplantacyjną po prostu będziemy jeszcze bardziej się zabezpieczać. Mi spadł kamień z serca.
Nie ma, dzisiaj 50dc. Więc chyba bezowulacyjny albo zaraz będzie @. Jutro mam ginekologa to zobaczę co tam się dzieje.Ale to okresu też nie ma ?
Życzę Ci żeby było tak jak pragniesz !
Niech się przydarzy !
Piękne zdjęcie.Jest kropek i jest serducho [emoji3590]
Wg Om 6t3d wg USG 5t6d ale to nieznacząca różnica.
Jutro w trakcie pracy mam wyskoczyć do lekarza po skierowanie na badania na NFZ żeby prywatnie nie płacić ale nie wiem czy się uda.
Dostałam duphaston i chciał mnie wysłać na zwolnienie ale nie chciałam, w pracy nie męczę się fizycznie więc jeszcze chwilkę w niej pobędę.
Z tego wszystkiego nie zapytałam jakie jest tętno [emoji58]Zobacz załącznik 1017577
A jaki był odstęp? 24 h czy więcej?Dziewczyny, beta z 510 przyrosła tylko do 809, chyba jest się czym martwić? [emoji20][emoji20][emoji20]