Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mam nic, w poprzedniej ciąży to gdzieś koniec drugiego miesiąca miałam pierwsze objawy typu mdłościDziewczyny, macie juz jakiekolwiek objawy? Mnie mocno zastanawia mój lekko zatkany nos, normalnie nie choruje. Czytałam ze to może byc przez hormonalny obrzęk śluzówkii głowa juz drugi dzień mnie boli. Generalnie odbiera to nastrój do świętowania bo jestem klapnięta
WitamyHej dziewczyny, nieśmiało po cichu się z Wami witami nie do końca wierze. Jestem jakoś ok 3 dni przed terminem @ właśnie byłam zrobić betę, w piątek powtórzę
Super. Ciekawe jak będzie u mnieJest dobrze.
Pewnie też dobrze.Super. Ciekawe jak będzie u mnie
Kiedy?To u mnie beta w poniedziałek 217 hehe ale nie będę robić jednak drugiej, teraz czekam na wizytę![]()
Na 15 sierpnia się zapisałam będzie wtedy 7+1 jakoś takKiedy?
Ja 7go idę
To idealnie.Na 15 sierpnia się zapisałam będzie wtedy 7+1 jakoś tak
No to jak tak to koniecznie. A jak rodziłaś dzieciaczki ??To idealnie.
Ja 5+2 ale to dlatego że ja musze dostać leki itp