olguu
Aktywna w BB
To ci powiedziała
Jakie masz podejrzenie ? Oby było wszystko ok
A daj spokój.
Na usg były 2 pęcherzyki. Myślę, że jedno z dwóch bylo słabsze, obumarło i dlatego beta zaszalała. Ale to moje przypuszczenia, zobaczymy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ci powiedziała
Jakie masz podejrzenie ? Oby było wszystko ok
Dokładnie. Tez miałam bym to gdzies. Ja tylko dałam l4 i napisałam jestem na l4. Nie mówiłam co na co i w sumie nigdy nie powiedziałamJa pierdziele!! Chyba czegos nie rozumiem. Jak mozna byc takim skurczybykiem
Ja na Twoim miejscu miałabym w dupie to co mysli szef, Poszlabym na zwolnienie i tyle. Nie masz obowiązku informowac go o tym czy planujesz ciaze/czy jestes w ciazy . A Twoje zdrowie i Twojego dziecka to priorytet. Jesli szefa nie obchodzi „zdrowie” swoich pracownic to tym bardziej mnie nie obchodziłoby co sobie pomysli jak przyniose zwolnienie. Nie fundujmy sobie niepotrzebnego stresu i nerwow
Idz na zwolnienie i nie przejmuj sie szefem!
Ja odkad biore nie badałam poziomu proga, wiem tylko ze bede do brala do 12-13tyg ciazyDziewczyny, sorki ze truje, ale ginka odpisała mi na moj wynik, ze chyba mogę wpasc do niej po progesteron, biorąc ten prog jakoś się to kontroluje? Robi się badania poziomu?
Na l4 ma napisane jaki powód jest l4 wiec w ciąży jest kod ze związane z ciąża. Jak mówiłam ja nie informowałam o ciążyWłaśnie, hak to jest z tym pracodawcom? Czy jest obowiązek poinformować w jakimś momencie konkretnym?