Dobranoc. Ja jeszcze walczę z młodą bo ma chyba inny plan na wieczór niż sendobranoc

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobranoc. Ja jeszcze walczę z młodą bo ma chyba inny plan na wieczór niż sendobranoc
Wow jaka wysoka już beta! U mnie prog 18.8, ja dostałam naturalny progesteron dopochwowo :/ Tak czy inaczej oba wyniki bez tragedii, trzymam kciuki za ustąpienie plamien!Byłam dziś na becie i progu ze względu na plamienia. Prog spadł przez dwa tygodnie z 35 na 21 i z teleporady dostałam luteinę pod język. Za to beta 32 tysiące
W poniedziałek też idę na usg, oby. Bo przyspieszyłam z piątku u tej dobrej ginki. Oby tylko te plamienia minęły![]()
Szalona betaByłam dziś na becie i progu ze względu na plamienia. Prog spadł przez dwa tygodnie z 35 na 21 i z teleporady dostałam luteinę pod język. Za to beta 32 tysiące
W poniedziałek też idę na usg, oby. Bo przyspieszyłam z piątku u tej dobrej ginki. Oby tylko te plamienia minęły![]()
A nawet 4Uff, to dobry znak skoro jesteśmy juz 3![]()
Ja tak sobie zrobiłam z ciekawości. W poprzedniej ciąży tylko robiłam raz betę i za kilka dni powiedział ze będzie widać to mam przyjść.A swoją drogą, to chyba tylko ja nie robiłam progesteronuMój ginekolog mi powiedział, że przed wizytą to on chce tylko bety i TSH.
Luteina?Ja właśnie odebrałam opakowanie proga ze skrzynki pocztowej mojej ginki, nie pytajcie hahah Nie wiedziałam, ze on będzie dopochwowy…