reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Byłam dziś na becie i progu ze względu na plamienia. Prog spadł przez dwa tygodnie z 35 na 21 i z teleporady dostałam luteinę pod język. Za to beta 32 tysiące 😱😱
W poniedziałek też idę na usg, oby. Bo przyspieszyłam z piątku u tej dobrej ginki. Oby tylko te plamienia minęły 😔

Byłam dziś na becie i progu ze względu na plamienia. Prog spadł przez dwa tygodnie z 35 na 21 i z teleporady dostałam luteinę pod język. Za to beta 32 tysiące 😱😱
W poniedziałek też idę na usg, oby. Bo przyspieszyłam z piątku u tej dobrej ginki. Oby tylko te plamienia minęły 😔
Wow jaka wysoka już beta! U mnie prog 18.8, ja dostałam naturalny progesteron dopochwowo :/ Tak czy inaczej oba wyniki bez tragedii, trzymam kciuki za ustąpienie plamien!

Szalona beta 😀 tez bym chciała zobaczyć taki wynik ale już nie szaleje nie robię. Robiłam 3 razy wystarczy 🙈 daj znac w poniedziałek

reklama
Do góry