reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

Tak myślałam i chyba pójdę dzisiaj na to usg które umówiłam. Czytałam opinie to Doktor ma bardzo dobre opinie. 6+3 , może będzie już ❤.
Trzymam kciuki! Ja mam nadzieję że i u mnie w poniedziałek coś będzie przy tej becie 32 tysiące, nigdy serduszka nie widziałam 🥺
Niecale 28%. Niby powyżej 1000 beta zwalnia i podwaja sie co 72h, a Ja robiłam po 48. Czekam na to usg, niech robi jak najszybciej i bede wiedziala na czym stoje.
Mi wczoraj gin na teleporadzie (jakaś ze znany lekarz) kazała powtarzać betę bo z 32 tyś przez dwa dni ma się zrobić 60 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ a też wszędzie widziałam że potem już zwalnia, powtarzać nie będę 🤦🏻‍♀️

reklama
Trzymam kciuki! Ja mam nadzieję że i u mnie w poniedziałek coś będzie przy tej becie 32 tysiące, nigdy serduszka nie widziałam 🥺

Mi wczoraj gin na teleporadzie (jakaś ze znany lekarz) kazała powtarzać betę bo z 32 tyś przez dwa dni ma się zrobić 60 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ a też wszędzie widziałam że potem już zwalnia, powtarzać nie będę 🤦🏻‍♀️
Właśnie cały czas myślę jechać nie jechać.😅😅

Wykończą człowieka z tą betą, a prawda jest taka, że tylko USG tak naprawdę weryfikuje na 100% czy z ciążą wszystko ok.

A daj spokój, ci lekarze to wszyscy się nadają.. 🤦🏽‍♀️

Cześć po raz pierwszy, tak sobie od paru dni podczytuje wasza grupę i zastanawiałam się czy zagoszcze tu na dłużej. Do okresu 3 dni a ja nie wytrzymałam i zrobiłam test. Widać coś ? Ja widzę cień a mąż mówi ze nie widać

Załączniki

• DE5DC3E9-7D05-45E0-B5F6-255A4ADF1A04.jpeg
    DE5DC3E9-7D05-45E0-B5F6-255A4ADF1A04.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 118
Cześć po raz pierwszy, tak sobie od paru dni podczytuje wasza grupę i zastanawiałam się czy zagoszcze tu na dłużej. Do okresu 3 dni a ja nie wytrzymałam i zrobiłam test. Widać coś ? Ja widzę cień a mąż mówi ze nie widać
Hej. Szczerze nie wiadomo. To taki cien ze może być tez fabryczna kreska. Powtórz jutro lub za dwa dni.
trzymam kciuki

reklama
Do góry