Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej , mój cień za tydzień kończy 3 latkaCześć po raz pierwszy, tak sobie od paru dni podczytuje wasza grupę i zastanawiałam się czy zagoszcze tu na dłużej. Do okresu 3 dni a ja nie wytrzymałam i zrobiłam test. Widać coś ? Ja widzę cień a mąż mówi ze nie widać
A ile ma mała? Może to skok rozwojowyA średnio. Mała mi się budzi drze się (bo to nie płacz) i się rzuca jakby conajmniej moj dotyk ja parzyl. Cholera wie o co jej chodzi. Dałam jej butle i zasnęła. Po 1-2 godz obudziła sie i znowu to samo. Wzielam ja do łóżka i się przytulała i zasnęła.
13 miesięcy skończyłaHej , mój cień za tydzień kończy 3 latkaPowtorz koniecznie test w dniu miesiączki i
A ile ma mała? Może to skok rozwojowyMoja ze 2 miesiące temu tak miała. Teraz ma 16 miesięcy.
Moja noc w miarę, od ok 4 lat mój sen to czuwanie ,a to ciąża, a to wstawianie do dzieci. Id!ie się przyzwyczaić. Bolą mnie tylko plecy.
Ja będę robić te co zalecał w poprzedniej ciąży po pierwszej wizycie czyli mocz tsh glukoza morfologiaWłaśnie myślicie żeby zrobić jakieś badania przed wizyta? Typu TSH czy coś?
TSH w sumie warto zrobić bo czasami wariuje na początku ale gin chyba też zleci na wizycie?Właśnie myślicie żeby zrobić jakieś badania przed wizyta? Typu TSH czy coś?
Ja będę robić na pewno cukier.Właśnie myślicie żeby zrobić jakieś badania przed wizyta? Typu TSH czy coś?
To całkiem możliwe13 miesięcy skończyła