Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O,pierwszy raz się spotykam,że jest założona karta bez serduszka.Jestem po wizycie. Serduszka jeszcze nie ma bo się okazało ze ciąża młodsza o tydzień, ale lekarz mówił ze wszystko jest prawidłowo i jajo nie jest puste. Karta ciąży założona, milion badań, witamin![]()
Pewnie.Ja tez pierwszy raz o tym słyszę. Ale mam zaufanie do tego lekarza.
O to ekstra! Moj tez nic nie wie i jak wszystko sie uda to planuje powiedziec 1 pazdziernika bo wraca wtedy z weekendowego urlopuJa mam 22 na 18 to są urodziny mojego męża mam nadzieję że niespodzianka się uda bo on jeszcze nic o ciąży nie wie
Faj znac po wizycie. Ja dopiero mam na 16:45Ja mam zaraz wizytę i chyba będzie![]()
Syna mam z dnia swoich urodzin.O to ekstra! Moj tez nic nie wie i jak wszystko sie uda to planuje powiedziec 1 pazdziernika bo wraca wtedy z weekendowego urlopua co do ur9dzin to moj ma 7 maja
termin mam na 8 maja wiec moze byc zabawnie
to już nas dwie mi też założyłO,pierwszy raz się spotykam,że jest założona karta bez serduszka.
to już nas dwie mi też założył
SuperJestem po wizycie. Serduszka jeszcze nie ma bo się okazało ze ciąża młodsza o tydzień, ale lekarz mówił ze wszystko jest prawidłowo i jajo nie jest puste. Karta ciąży założona, milion badań, witamin![]()