GratulacjeMy już rozpakowani. Maluszek waży 3600 kg i mierzy 56 cm. Życzę powodzenia wszystkim mamusiom![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeMy już rozpakowani. Maluszek waży 3600 kg i mierzy 56 cm. Życzę powodzenia wszystkim mamusiom![]()
wg usg na 12 maja ale lekarz ostrzegal, że urodzi się na przełomie maja i kwietniaGratulacjena kiedy mieliście termin ?
Asmag Forte.Jaki magnez dostalas ze 8x1?![]()
A do którego tygodnia masz magnez 8x1?Asmag Forte.
Tak jak Madelajn8 mam wizytę w czwartek, zobaczymy czy Mała przybrała coś i czy się szykuje na wyjście. Co prawda termin mamy na 21ego maja a w rodzinie (mama, siostra) zawsze były porody wywoływane po terminie, no ale kto wie![]()
Do końca 36tyg miałam 8 tabletek dziennie, od 37tyg mam 4 tabletkiA do którego tygodnia masz magnez 8x1?
gratulujęMy też już poTermin miałam na 5/6 maj, a urodziłam 3 maja w nocy. Faktycznie te skurcze dołem brzucha przeszły w porodowe, nie ustały po nocy, tylko cały dzień się utrzymywały a potem się zaczęły nasilać. Dzidziuś 3900, ale to trzecie dzieciątko, więc dałam radę.
cudownie, gratulacjeMy też już poTermin miałam na 5/6 maj, a urodziłam 3 maja w nocy. Faktycznie te skurcze dołem brzucha przeszły w porodowe, nie ustały po nocy, tylko cały dzień się utrzymywały a potem się zaczęły nasilać. Dzidziuś 3900, ale to trzecie dzieciątko, więc dałam radę.