Długi poród,udało się wziąć znieczulenie?Dzisiaj się rozpakowaliśmy o 11.53 po walce od 23.00![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Długi poród,udało się wziąć znieczulenie?Dzisiaj się rozpakowaliśmy o 11.53 po walce od 23.00![]()
Gaz rozweselający, paracetamol, coś co mnie usypiało miedzy skurczami i prysznicDługi poród,udało się wziąć znieczulenie?![]()
widocznie tak miało byćMy dziś mieliśmy wywołana akcje porodową okscytocyną . Zaczęło się super poród postępował. I nagle okazało się ze pępowina wylatujeszybka decyzja lekarzy o CC
Przeznaczenia nie oszukaszChciałam uniknąć CC wiec zdecydowałam się na obrót ( który się powiódł) a i tak skonczylo się CC.
Najważniejsze, że wszystko w porządkuMy dziś mieliśmy wywołana akcje porodową okscytocyną . Zaczęło się super poród postępował. I nagle okazało się ze pępowina wylatujeszybka decyzja lekarzy o CC
Przeznaczenia nie oszukaszChciałam uniknąć CC wiec zdecydowałam się na obrót ( który się powiódł) a i tak skonczylo się CC.