reklama

Majowe mamy 2024

reklama
to super że tak ci się udało :) , w ogóle myślałam że jak jest cukrzyca ciążowa to lekarze zalecają CC, moja ciotka tak miała
Ja miałam cukrzyce ciążowa(tez leczona dieta) i miałam skiero do szpitala przed terminem w Gdańsku nigdzie nie chcieli mnie przyjąć z tym skierowaniem, dzień przed terminem miałam krwawienie i skurcze i tez musiałam jeździć i dopiero w drugim szpitalu mnie przyjęli ;/ mam straszny uraz po pierwszym porodzie Alw mam nadzieje ze coś się zmieniło od tego czasu

No ja tez nie mam jakiś wielkich objawów, tylko te mdłości od czasu do czasu i dziś mnie dźwignął trochę zapach kociej karmy ale rzygu nie było 🙈 i tez trochę mi z tym nieswojo, bo nawet piersi mnie nie bolą.

Mamusie,

bo ja karmie Oldżika w nocy piersią (a to tak jak pisałam mm) i jakiś tam pokarm mam i teraz moje pytanie, czy was karmiące bolą piersi czy nie?

Mam czasem uczucie napływającego mleka do piersi, nie miałam tego od paru miesięcy

Ja miałam cukrzyce ciążowa(tez leczona dieta) i miałam skiero do szpitala przed terminem w Gdańsku nigdzie nie chcieli mnie przyjąć z tym skierowaniem, dzień przed terminem miałam krwawienie i skurcze i tez musiałam jeździć i dopiero w drugim szpitalu mnie przyjęli ;/ mam straszny uraz po pierwszym porodzie Alw mam nadzieje ze coś się zmieniło od tego czasu

A w jakim szpitalu rodzilas?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry