Mówił tylko jak zaczął robić usg to powiedział " no pięknie "Cudownieale miło mi się zrobiło na serduszku widząc to Twoje USG
coś jeszcze lekarz mówił?
![]()

Kolejna wizyta za 2 tygodnie .

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówił tylko jak zaczął robić usg to powiedział " no pięknie "Cudownieale miło mi się zrobiło na serduszku widząc to Twoje USG
coś jeszcze lekarz mówił?
![]()
O to mega! U mnie wizyta będzie 6+0Myślałam że nie będzie jeszcze serduszka bardzo pozytywnie się zaskoczylamdziś 5+5
teraz wizyta za , 2tyg![]()
Cześć! Fajnie, że się odezwałaś wpisałam CięHej dziewczyny. Podczytuję Was od kilku dni ale nie logowlam sie bo czekałam na pierwszą wizytę która potwierdzi czy jest dzidziuś.
Dzisiaj byłam u ginekologa i jest mały bąbelek . Termin mam podobnie jak ty kaska1 czyli na 2 maja. Moja ciąża trochę nas zaskoczyła bo już dawno zrezygnowaliśmy z drugim partnerem a tu nagle dwie kreski![]()
Hej dziewczyny. Podczytuję Was od kilku dni ale nie logowlam sie bo czekałam na pierwszą wizytę która potwierdzi czy jest dzidziuś.
Dzisiaj byłam u ginekologa i jest mały bąbelek . Termin mam podobnie jak ty kaska1 czyli na 2 maja. Moja ciąża trochę nas zaskoczyła bo już dawno zrezygnowaliśmy z drugim partnerem a tu nagle dwie kreski![]()
2 maja 2026 będzie bardzo urodzajnyCześć! Fajnie, że się odezwałaś wpisałam Cię![]()
WitajNieśmiało się przywitam Teścik pokazał wczoraj 2 kreski lecz boję się że tak jak rok temu nastawiłam się na Ciążę a okazało się pustym jajem Powinnam okres dostać 8 ale ze względu na swoje dziwne objawy postanowiłam wykonać test wcześniej i dostałam odpowiedź na swoje dolegliwości w formie 2 kresek . Termin jeszcze nie znam. Mniej więcej 17-18 maj zobaczymy co lekarz powie Ale czuję że będzie nie wesoło...
trzymamy kciuki!Nieśmiało się przywitam Teścik pokazał wczoraj 2 kreski lecz boję się że tak jak rok temu nastawiłam się na Ciążę a okazało się pustym jajem Powinnam okres dostać 8 ale ze względu na swoje dziwne objawy postanowiłam wykonać test wcześniej i dostałam odpowiedź na swoje dolegliwości w formie 2 kresek . Termin jeszcze nie znam. Mniej więcej 17-18 maj zobaczymy co lekarz powie Ale czuję że będzie nie wesoło...
Ja piję jedną dużą z mlekiemDziewczyny, pozwalacie sobie na kawę? W jakiej ilości?
Ja piję jedna rano i z mlekiem chociaż nawet i nie musiałabym ani jednej ale jak narazie to przelykam . W poprzednich tak samo kwestia czasu i mnie odrzuciło całkowicie .Dziewczyny, pozwalacie sobie na kawę? W jakiej ilości?