reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

Dzień dobry! Idę dziś na 15 do lekarza, trzymajcie kciuki, żeby pojawiło się serduszko. Dziś z niby 6+6 ale wydaje mi się po wynikach bety że owulacja musiała być parę dni później, zresztą jak pamiętacie w poniedziałek nie było ❤️ jeszcze a było 6+3. Od rana mam taki stres że nie wiem, po tym poronieniu trudno mi uwierzyć że będzie dobrze 😔
Trzymam mocno kciuki 🤞
. Dla pocieszenia - w poprzedniej ciąży byłam na wizycie i nie było serca, za 2 albo 3, dni biło już serce.

reklama
Dzień dobry! Idę dziś na 15 do lekarza, trzymajcie kciuki, żeby pojawiło się serduszko. Dziś z niby 6+6 ale wydaje mi się po wynikach bety że owulacja musiała być parę dni później, zresztą jak pamiętacie w poniedziałek nie było ❤️ jeszcze a było 6+3. Od rana mam taki stres że nie wiem, po tym poronieniu trudno mi uwierzyć że będzie dobrze 😔
Trzymam za Ciebie kciuki! 👌

Cześć dziewczyny
Ja też dziś wizyta .
Dobrze wiem co czujesz też mam straty za sobą . Będzie dobrze 🫂
To już chyba ten strach pozostanie dopóki nie urodzimy. Ja byłam 2 tyg widziałam serduszko dziś idę znowu i boje się czy fasola większa i czy bije nadal serduszko .
Miłego dnia 🌞

Będzie dobrze, bardzo mocno trzymam kciuki🤞♥️

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 🥰 ja dziś znowu lekarz tym razem z 5- miesięczną córcia bo chyba ta starsza sprzedała jej covid aż się boję

Hejka! Współczuję Wam z tymi mdłościami, trzymajcie się dzielnie! Ja w ogóle nie czuję się ciazowo za to mam mega wielki katar, też złapałam od swojego malucha, któremu dodatkowo zaczęła przebijać się górna czwórka więc nie jest lekko 😬

reklama
Do góry