reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

Ojj to prawda. Lato było fatalne w tym roku. W Małopolsce dziś też pochmurno i zimno 🥶 🙁
Korzystając z tygodniowego l4 (jestem nauczycielem w przedszkolu i mamy epidemię covid) chyba wezmę się za lekkie odgruzowanie mieszkania 🤭.

Potwierdzam lato slabe w tym roku ale i tak lepiej byc w ciazy w tym okresie jesien zima wiosna 🫣
Ja w poprzednio chodziłam z dużym brzuszkiem w lato i była tragedia strasznie nogi mi puchły a i zdarzało się ze słabo mi było

reklama
Zaczynają się dziwactwa kulinarne. Nie podejrzewałam siebie o to ale od rana naszło mnie na krewetki na masełku z cebulą i czosnkiem, popijane maślanką truskawkową. Mina męża bezcenna. 😅🤣
Ja mam tylko to, że jak wymyślę sobie coś do jedzenia to ciężko mi odpuścić 😂
Ale dziwne zachcianki mi nie przyszły, mamy tydzień różnicy to może dopiero przyjdzie czas na mnie 😂😂

No ja potrafię zjeść parówki jak wczoraj takie z lodówki i popchnęłam szarlotką 😂 mąż tylko skomentował że on to by już leżał z bólem żołądka 😂

Pochwale sie Wam. Niedawno tu pisalam, ze mam nieregularny pęcherzyk i beta nie przyrastała super- Ok 60%. Dzis byłam na wizycie. Maluch rosnie, rusza sie serduszko 145m uderzen/min. Pęcherzyk stał sie regularny. Nieregularne płyny obok zmniejszyły sie. Termin wg om 16.05 wg zarodkiem 23.05

Pochwale sie Wam. Niedawno tu pisalam, ze mam nieregularny pęcherzyk i beta nie przyrastała super- Ok 60%. Dzis byłam na wizycie. Maluch rosnie, rusza sie serduszko 145m uderzen/min. Pęcherzyk stał sie regularny. Nieregularne płyny obok zmniejszyły sie. Termin wg om 16.05 wg zarodkiem 23.05
Ok 60 tzn, że mogło mieć te 66 % i wtedy przyrasta prawidłowo.
Jeszcze nie słyszałam,żeby przyrost poniżej 66% zakończył się pozytywnie ale jeśli u Ciebie jest okej to super 🤞🤗

Super. Cieszę się że u Ciebie poszło wszystko w dobrym kierunku. 🤩

Ja dziś byłam na kolejnej becie. Wynik z czwartku 2733. Przypominam że u mnie w czwartek był widoczny sam pęcherzyk ciążowy wielkość 0.56cm. nic poza tym;-( to był 5+6 tc.

Ja miałam teleporade i tsh podwyższone jak przypuszczałam, eutoryx wjeżdża 🫣
Lekko podwyższony cukier i zleciła mi już glukoze 🫥 ehhh oby nie bo umrę ( w ciazy jedzenie to moja jedyna atrakcja 😂)
Wiem że może być różnie ale w poprzedniej nie miałam.

reklama
Super wiadomości! Trzymam mocno kciuki, żeby już dalej było bez lęku :)

Do góry