Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Marlene gratulacje ogromne! Mam nadzieję, że obie czujecie się dobrze i szybko wrócicie do domku. Pisz, jak tam Nikola, czy wszystko ok, 3 tyg to chyba nie aż tak dużo za wcześnie, trzymam kciuki!
Dzień dobry.
Dzisiaj pobudka o 6.50, bo męża do pracy musiałam wyszykować. I akurat jak go przyszłam budzić to obudziła się Ania i po spaniu. Był płacz, bo tatuś do pracy jedzie
Miłego dnia, oby słonecznego. U nas na razie słonko świeci i jest szansa na malutkie pranko.
witam! niunia urodzila sie w 35tyg. ale wszystko z nia dobrze,gorzej z mamusia po tym cc,ciezko bardzo,ale warto bo jest dla kogo. Nikolka wazy 2 i pol kg ale potrafi juz glosno dac znac o sobie dostala 10 punktow. a dzis reszta badan.
Marlene GRATULUJE!!! to my wczoraj sobie skrobalismy na bb a Ty bidulko w spzitalu bylas. ale za to Ty juz jestes po :-) samych cudownych chwil, przespanych nocy, szybkiego powrotu do formy i masy radosci z coreczki.
wczoraj mi sie synek jakos malo ruszal, nawet lezenie na plecach niewiele dalo. niby troszke sie ruszal, ale slabo :-( w nocy mialam oczywiscie przez to glupie sny, jakies aparatury do mierzenia parametrow zycia, szpital, rodzace kobiety mam nadzieje, ze dzis sie rozbuja malenstwo. a jak nie? kiedy zaczac sie martwic?