pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Witam witam!
A ja dziś zrobiłam badania krwi, mam nadzieję, że ostatnie w ciąży, za jedyne 140złMaksio życzył sobie pojechać ze mną, trzymał mnie za rękę i mówił: "Nie martw się, nie będzie bolało, potrzymam za rączkę, dam buziaka". Mój skarb!
Twój synuś jest cudowny. mam nadzieje, że mój też będzie kochał najbardziej mamusię...
BĘDĘ WREDNĄ TEŚCIOWĄ - już to wiem

Ja miałam takie kłócie i okazało się, że mi szyjka zniknęłaMoże u Ciebie po prostu szyjka też się skraca.
Nie strasz mnie... nic mi nie przechodzi
Idę dzisiaj do przychodni, to może się czegoś dowiem, jesli w ogóle łaskawie mnie ten lekarz zbada, bo to taki "agent" co by najchetniej tylko recepty pisał i niegdzie nie zaglądał
.Może ma już dosyc kobiet, albo ma do nich jakiś wstręt

Tez mam dzisiaj krupniczek :-)Gotuje krupniczek.
jakbym dzis trafila do szpitala to chyba bym umarla... mam goraczke bol glowy okropny katar i zawalone cale gardlo...caly czas po wczorajszym wyplywie krwi teraz leci mmi taki brunatny sluz... wogole nie mam sily taka jestem padnieta i strasznie bola mnie miesnie i kosci... i polecy... tragedia...
Wczoraj tak mówiłam do Małego "nie śpiesz sie dziecko, bo mam katar i nie będziemy mogli dobrze oddychać" i posłuchał synus mamusi :-)
Za to po wczorajszych stresach przeziebienie jakby mnie trochę puściło

To lepsze niż syrop z cebuli i sok z malinKamilka ja bym nie czekała i pojechała do szpitala, jeśli masz plamienia.
Mój lekarz (ale i położne w szkole rodzenia) mówił, że jak tylko coś takiego się pojawia, to trzeba biegiem do szpitala

. Zawsze lepiej dmuchac na zimne
NFZ oczywiście, a nie pizza....