Hello Dziewuszki:-)
Melduje sie i ja, jeszcze w dwupaku ale powiem Wam ze w koncu czuje ze juz coraz blizej.
Gratuluje kolejnej rozdwojonej mamusi:-)
Dzis w nocy miałam skurcze, w sumie chyba pierwszy raz od kiedy jestem w ciązy czułam ból w dole brzucha jak na okres, z jednej strony cieszyłam sie ze w koncu zaczyna sie cos dziac a z drugiej strony próbowałam sobie wyobrazic sytuacje ze własnie teraz mam wstac ubrac sie, zabrac torbe i jechac do szpitala...
Wogóle to mam wrazenie ze z dnia na dzien jestem coraz brzydsza, puchna mi nogi a dzis nie moge sciagnąć obrączki
a jak patrze do lustra to nie widze siebie tylko kosmitke z jakiejs innej planety:-(
Chciałabym juz miec Niunie przy sobie, zadbac bardziej o siebie, pojść na solarium do fryzjera, kosmetyczki itd...i poczuc sie ze znowu jestem sobą!
Ide robic obadek...chyba dzis spagetti z sosem bolonese:-)
Melduje sie i ja, jeszcze w dwupaku ale powiem Wam ze w koncu czuje ze juz coraz blizej.
Gratuluje kolejnej rozdwojonej mamusi:-)
Dzis w nocy miałam skurcze, w sumie chyba pierwszy raz od kiedy jestem w ciązy czułam ból w dole brzucha jak na okres, z jednej strony cieszyłam sie ze w koncu zaczyna sie cos dziac a z drugiej strony próbowałam sobie wyobrazic sytuacje ze własnie teraz mam wstac ubrac sie, zabrac torbe i jechac do szpitala...

Wogóle to mam wrazenie ze z dnia na dzien jestem coraz brzydsza, puchna mi nogi a dzis nie moge sciagnąć obrączki
a jak patrze do lustra to nie widze siebie tylko kosmitke z jakiejs innej planety:-(Chciałabym juz miec Niunie przy sobie, zadbac bardziej o siebie, pojść na solarium do fryzjera, kosmetyczki itd...i poczuc sie ze znowu jestem sobą!
Ide robic obadek...chyba dzis spagetti z sosem bolonese:-)

....
. Nigdy nie słyszałam, żeby kot zrobił rozmyślnie krzywdę dziecku. Raczej dla mnie to są przesądy starych bab, bo coś sie z dzieckiem stało i lepiej zwalić winę na kota.