Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze niei nie wiem czy dziś się wybiorę...zobaczymy...pewnie nic się nie nasili, więc posiedzę w domu do nie wiem kiedy...co prawda co jakiś czas mam ten śluz z krwią, potem jej nie ma, potem znów, więc powiem szczerze, że nie wiem czy powinnam jechać czy dać sobie spokój i czekać aż skurcze się nasilą
, nie chce znów jechać i siać paniki i robić sobie nadziei że to już, więc czekam, aż bóle będą nie do wytrzymania, a narazie są, ale ogarniam je jeszcze na spokojnie, a co do czopa to mi odszedł w zeszłym tygodniu, w nocy w piatku na sobotę

a wyglądam jak dziecko babo jagi taka zakurzona
no ale cóż, cudownie się nie da, zauważyłam, że jak coś ciężkiego podnoszę, to zaraz sikać mi się chce
. Lecę dalej, sprzątać, mama już przyjechała z pracy to zaraz do mnie dołączy
.
na mnie po prostu nic nie działa, już 1,5 godziny masowałam brodawki, wziełam ciepłą kąpiel, zjadłam ostrą zupkę chińską i poskakałam na piłce i NIC. 

Cześć Majóweczki!
No widze, ze chyba kolejna fala porodow sie zaczela...
Gloria, Anulaa - GRATULACJE!:-)
A mnie znow chcieli po wczorajszym KTG zostawic w szpitalu...:-( Pierwsze mialam o 19tej, cos tetno malej skakalo, no to, ze nie chcialam zostac, to polozna powiedziala, zebym jeszcze o 22 przyjechala. To ktg juz wyszlo ok, a dzis bylo kolejne i tez w porzadku,,, na nastepne mamy jechac w niedziele.
Dziewczyny, jak ja sie ciesze, ze zdecydowalam sie na oplacenie poloznej... Bo to co sie dzieje w szpitalach to naprawde masakra... Gdyby nie polozna na ktg wczoraj musialabym czekac z 3h, a pozatym tak to na moje wyniki popatrzyl jakis porzadny lekarz... ponadto z miejscami tragedia i na porodowce i na patologii.. na izbie przyjec tlok jak cholera, a tak to czuje, ze mam dobra opieke i mnie przyjma jakby co... Straszna ta sluzba zdrowia!
Dotkass - nie uciekasz jeszcze rodzic??
Iwonka - daj znac jak juz bedziesz po ktg!
Milego dnia kobitki!

;-) raczej nie dziś :-(, ale cóż humorek dopisuje i to najważniejsze
trzeba bedzie druga warszawe wybudowac, jak mieszkancow bedzie przyrastac w takim tempie 
fajnie, ze tyle mamus z podobnym doswiadczeniem..

Ale naprawde swietny jest! A zapis wyszedl w sumie dobry,przez chwile tam bylo male zagrozenie spadkiem tetna ale mnie puscili,tez ide w niedziele na kolejne.Wymacal mnie gin od srodka to tez powiedzial ze jest wszystko ladnie sie do porodu szykuje.No a kiedy urodze? Powiedzial ze moze i za godzine a moze i za kilka dni.Jesli bede krwawic,lub odejda wody,lub bedzie mnie cos nie pokoic,tzn dziecko nie bedzie sie ruszac czy oczywiscie skurcze mnie zlapia regularne to mam przyjezdzac. I tyle,/Bylam w Tesco na zakupach.Kupilam kapuche mloda na jutro,a teraz robimy z mezem grila.Nogi mnie rwa jak cholera,szczegoonie w pachwinach .Brzuch nadal boli jak na @. i to tyle.....