Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzięki mm81,Polka mozesz kupic Espumisan,ta sama substancja czynna co w infacolu ale to mozna od pierwszego miesiaca.Ja podawalam Ani zanim skonczyla miesiac.To jest bezpieczny lek, dziala tylko w przewodzie pokarmowym, nie wchlania sie do krwi.
Mozesz tez podac Plantex- herbatka z kopru wloskiego do stosowania od 2 tyg.
po sab simplex muszę do niemiec skoczyć może w czwartek się wybierzemy bo wiem że w polsce go nie ma
no ja też dzwigałam normalnie, do czasu rwy, ale teraz jak czytałam to podobno nie wolno, bo moze się dno macicy obniżyć, a ja właśnie mam problem z dolnymi partiami :-Maja ja dzwigam normalnie wszytsko i nawet nie myslalam zeby uwazac.....

.A to na humorek lepszy.sciagnelam od kolezanki![]()

U nas też zalecenia w szpitalu były, żeby dzieciaki trochę przy oknie na słonku naświetlić, zresztą położna jak przyszła do domu też zaleciła wygrzewanko.Hej dziewczyny,sorki ze sie w tracam,ale ja odnosnie tej zoltaczkija cztery dni temu urodzilam w irlandii,i lezalam na sali z dziewczynami ktorych dzieci tez mialy zoltaczke,i tu lekarze oprucz tego ze pod lampy dzieciaki kladli to na sali jak swiecilo slonce w okno, rozbielali dziecko do pampersa i na 15-20 minut na to slonce wystawiali.Wydaje mi sie ze to moglo pomoc,bo zeszla im troche.
Z ciężkich "rzeczy" to tylko noszę Anię, nie przekraczam 13 kg.aha, miałam zapytać czy Wy w okresie połogu nosiłyście ciężkie rzeczy typu strasze dzieci, wanienki, zakupy, pranie i takie tam???
.