No ja juz po spacerze. Mała zasnęła więc mam chwilkę dlasiebie
U nas się wypogodziło.Zuzia chyba lewą nogą wstała bo troszkę marudna jest. Po południu idę do rodziców to najwyżej oni się nią zajmą a ja będe odpoczywać 
Ja jak swojej dam smoka to za godzinę i tak sie obudziNie wiem czy ona taka głodna jest czy tylko się wybudza i zasnąć nie może. ja też moją bym wyeksportowała do jej pokoju ale dopóki tak często je to nied a rady.

Dzień dobry :-)
A ja się wycwaniłam i jak mała budzi się około 3-4, to daję jej smoka i śpi dalej. Mam nadzieję, że już tak zostanie, bo wcześniej dostawała o tej porze papu. Najbardziej bym chciała, żeby się nie budziła w nocy, bo planuję przenieść ją niedługo do jej pokoiku. Chyba serce mi się urwie, ale myślę, że to już najwyższy czas.
Ja jak swojej dam smoka to za godzinę i tak sie obudziNie wiem czy ona taka głodna jest czy tylko się wybudza i zasnąć nie może. ja też moją bym wyeksportowała do jej pokoju ale dopóki tak często je to nied a rady.
Wodę można podawać tylko mi pediatra powiedziała żeby nie zastepowac nia pokarmu nocnego bo on jest bardzo wartościowy. Ja wczoraj czytała książkę o dziciach i tam było napisane żeby w dzień częściej dawać jeść dzieciom to może (z zaznaczeniem na "może") będą spały dłużej w nocy.Moja rzeczywiście ostatnio w dzień jadła rzadziej niż zwykle. Musze ją spowrotem poprzestawiaćdziubek ponoc nie wolno dawac pic w nocy ale ja znam dzieci ktore pija w nocy... ale TY wiesz co dobre dla Twojej malej ja np w 3mc dawalam Darkowi marchewke gotowana po troszku.. przynajmniej skonczyl sie problem z kupami
Kto zna recepte na noc bez jedzenia ciekawe przeciez w dzien nie na futrujemy dzieci zeby w nocy nie jadly, ciekawe od czego to zalezy ...![]()

O jak ładnie. Niezapeszając oby było tak dalejMała mi dzis raz znów tylko o 5 00 wstała(sukces)oby tak było jż zawsze bede happy:-):-):-)To zmykam na spacer do zobaczyska

Mam nadzieję, że i u mnie te okresy częstrzego nocnego karmienia znikną.Te okresy że budzi sie co 2 ,3 godz. na jedzenie też ostatnio miałam odpukać w tym tygodniu przeszło Tzn budzi sie koło 3 Przebieram pieluche i czasem działa i dopiero je po 4 a potem co 2 godz. No i ja też nie wiem jakby to ja oduczyć jedzenia w nocy no i szczerze to dla mnie wygodniej dać cycka a poza tym to one mnie bola z nadmiaru Wiec na razie chyba przy tym jednak zostaniemy
Z tego Twojego napiętego grafiku wysupłałaś czas na balejaż? PodziwiamDzień dobry!
A ja dziś po świeżym balejażu, z dzikim zamętem w domu - Maks się coraz bardziej rozkręca w stawianiu wszystkiego na głowie przez zazdrość. Ach słabo!