reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Hmmm jagody ze smietanka pychotka! Ja mam jagody ale w sloiczku w syropie i tez czesto zajadam do nalesnikow np.A ostatnio za mna chodzi ryz ze smietana cynamonem i jablkami .....

reklama
A tak lodówkę otworzyłam a tam cały woreczek zamrożonych jagódek. Nawet jak odmroziłam smakowały jak z krzaczka mmmm. Chyba jeszcze dzisiaj będę się nimi objadać.:-)

Za równiusieńki miesiac Wigilia Kobietki, zacznie sie kupowanie prezentów a ja jeszcze nie mam pomysłu co by tu kupic mojemu mezczyznie....
W ten magiczny czas bede sie cieszyła najabardziej z tego ze bede czuła nasze malenstwo w brzuszku :-) Zreszta jak kazda z Was :-)

hej dziewczyny ja podobnie ja Magda bylam dzis na uczelni ale wytrzymalam 4 godz i do domku ...:tak:ale teraz ide spac bo jutro znow na uczelnie ale pewnie tez nie dam rady usiedziec hehehe w dodatku ta pogoda mnie dzis usypiala caly dzien i nie wiem czemu mam caly czas mam ochote na jajko na miekko....:sorry2:
bo tak to z zachcianek to raczej nie mam chociaz przybywa mi ochota na slodycze ale sie ograniczam...
wiecie co ogladalismy jeszcze raz ten film i pokazalam go mojej znajomej gin i mowi ze jesli by byl chlopak to byloby ladnie widac bo dzidzia nozki rozkladala i pieknie dupcie pokazala i nic nie bylo widac i mozliwe ze to bedzie dziewczynka:confused: byloby to ciekawe bo my nastawilismy sie na chlopaka.....

Witajcie majóweczki, zajrzałam zobaczyć co u małej Mai no a tu na naszym wątku cisza od wczoraj - bardzo dobrze, odpoczywajmy od komputerów ;-)
Życzę wszystkim udanej niedzieli.

Zobaczymy czy u mnie faktycznie będzie chłopak, ciekawa jestem czy się pan doktor nie pomylił.... za parę tygodni powinno być wiadomo.

ale beznadziejna pogoda dzisiaj u Nas cały dzień pada deszcz :no: buuuuuu :wściekła/y: a rano jeszcze pojechałam z mężem na giełdę bo chciał sobie kupić radio do samochodu nio i kupiliśmy "Pioniera" na MP3 za 260 zł ;-) nie wiem czy to dużo czy mało bo się nie znam na cenach takich sprzętów ale fajnie wygląda i najważniejsze że mąż zadowolony :tak::-D

Olcia - gratulacje chłopczyka :-) maj to chyba same chłopy będą :-p:-p

Madziulka - nio Ja myślę ze też się dowiem 6 grudnia co będzie ;-) a jak nie to kolejna wizyta wypada na 27 grudnia tylko jeszcze nie wiem czy mój gin nie będzie miał wtedy urlopu :-( nio to Ja ostatnio kupiłam sobie w sklepie ciepłego loda bo miałam na niego smaczek :-p

agusia - nie martw się Ja się wczoraj rozpłakałam sama od sibie :-( nagle zrobiła Mi się smutno i łzy poleciały Mi z oczu :-( oczywiście mążuś przytulił Mnie i powiedział nie płacz kochanie bo dzidziuś też jest smutny :tak: więc otarłam łzy i wtuliłam się mocno w ramiona męża i już było dobrze ;-):tak:

miłego popołudnia majóweczki :-) i dużo odpoczynku :-)

Witajcie dziewczynki . Oj puściutko dzisiaj ale to dobrze :-)
My dzisiaj u mojej mamy siedzimy, Oliwcia właśnie śpi z babcią a ja mam luzik, ale fajnie, zresztą tutaj zawsze mam luźniej, ponieważ moja siostra ma 11 lat i jest ulubienicą mojej córci. :-):-)

A mój połówek przytachał wczoraj do domu całą torbę słodyczy, milki nie milki, wafeli, i jak się nie utuczyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tolka - ja też nie wiem hi hi faktycznie ważne ze małżon jest szczęśliwy :-) Nie wymarzłaś na tej giełdzie?

Agusiaaa - Kochana jeszcze kilka miesięcy, potem tylko burza po porodzie, koleczki i te sprawy i będzie dobrze :-D:-D:-D A poważnie niestety ten stan ma to do siebie, że łzy same do oczu nachodzą ehhh . Buziam Cię mocno na pocieszenie

Olu - A chciałabyś chłopaka czy dziewuszkę ?

Kmilka - to może dziewczynka będzie :-):-)

reklama
Agusiaa oj ja też znam płacze bez powodu lub przynajmniej z błahego powodu.... No cóż za jakiś rok nam przejdzie hihi

Anulaaa, no właśnie co ja bym chciała.... cokolwiek będzie, będę szczęśliwa jeżeli tylko będzie zdrowiutkie i może odrobinę mniej fanaberyjne niż Maksio w pierwszym roku życia hihihi ;-) Chyba jednak czułam że facet.... ale tak sobie myślę, że jest Maksio, Maciek (syn męża z pierwszego małżeństwa) no i jeszcze jeden chłopczyk miałby być, to dużo tych facetów dokoła. Fajnie będzie tak czy owak... tylko taka jestem zmęczona, że boję się trochę samego faktu posiadania znów noworodka, a potem niemowlaka w domu - dobrze że mnie te lęki nie dopadły na etapie starań o zajście w ciążę bo kto wie czy bym się nie rozmyśliła ;-) ;-)

Do góry