reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witajcie dziewczynki.
Jestem tu pierwszy raz, dołączam do waszego grona, mój termin to 1 maj2008r.

Pozdrowionka dla wszystkich majóweczek.:-)

reklama
Witaj Sol Angela :-)
Zaloz sobie suwaczek.na str 171 madamagda i aniusia80 tlumaczyly mi jak to zrobic.

Witam niedzielnie a racaej juz pod koniec niedzieli.
Dobrze ze nie duzo pisalyscie to nie trzeba nadrabiac tyle.My bylismy u znajomych i zjadlam tam caly duzy sloik ogorkow kiszonycha wczesniej serniak sie na jadlam.........
Jutro rano ide do gina na zwykla wizyte.Bedzie tylko wazenie mierzenie pomiar cisnienia i sluchanie serduszka bijacego.
Sol Angela Witaj majoweczko!!!!

hej dziewczyny cos dzisiaj pusto.:sorry2: a my dzis z moim kochaniem wynudzilismy sie caly dzien.... pogoda okropna i w dodatku nie ma gdzie isc... w dodatku wiecie co zalamalam se bo teraz 8 grudnia mam slub cywilny i dzis mi mama oswiadczyla ze dziadkowie moi kupili nam pralke.... a ja chcialam pieniadze bo tak mi sa potrzebne nie mam za co szkoly zaplacic w dodatku chcialam jechac na Slowacje zeby odpoczac a teraz czar prysl!!!!! Zalamka:baffled:.......... najgorsze to to ze nam dlugo nie bedzie ona potrzebna bo teraz do konca mojej szkoly mieszkamy z tesciami a pozniej wyjezdzamy za granice i co a sobe z nia zrobie?? IIII nikt sie nawet nas nie zapytal!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tym bardziej ze pokazalam mamie ze nie jestem zadowolona ze oni nam to kupili bo wiedziala dobrze ze nam sa pieniadze potrzebne sama mogla ich uprzedzic.... i w dodatku mama ma zepsuta pralke i sugerowala ze ta nasza moze stac u niej wiec ja dziekuje za taki interes.... ja dziekuje same mam potyczki czemu kurde to tak idzie mi wszystko pod gorke:zawstydzona/y:

tylko ze to jest raczej problem, tego typu ze to sa dziadki ktorych nie lubie a raczej nie nawidze i nie chce z nimi kontaktu utrzymywac tylko byli zaproszenie bo to ojca mojego rodzice i mama moja sie uparla wiec nie mam teraz co zrobic:wściekła/y:az mi sie plakac chce normalnie :-(niema to jak nie chciane prezenty albo przyjemnosc z niechcianych gosci..... ale mnie wszystko juz konkretnie wkurwia!!!!!!!!!! to nie wiem...
kazdy juz chce byc taki dobry ze mi sie kiszki skrecaja:dry:

aha a jesli dziadki wzieli na raty to sie nie da oddac

Magdalena, jestem tłumaczką z/na angielski
hehe... fajnie, ja czasami troszkę tłumaczę (niemiecki). Nie mam wykształcenia i jedyne zlecenia dostaję od starego pracodawcy. Zaczęłam takie studia w ciąży z Julkiem (KJS na UW), bo praca mi bardzo odpowiada, ale niestety po dwóch latach przerwałam, bo przy dziecku studiowałam tak byle się prześliznąć, a to nie ma sensu. Mam w planach odchować trochę dzieci i pójść w tym kierunku na podyplomówkę.

reklama
a u Nas w sumie niedziela mineła fajnie :-) brat Nas zaprosił na oblewanie kuchni bo sobie właśnie zrobili nową ;-) extra :tak: i już jesteśmy w domku :sorry2:

wiecie co zauważyłam że byle co wyprowadza Mnie z równowagi i odrazu robię awanturę :wściekła/y::wściekła/y:

Kamilka - nio to trochę kiepsko z tą pralką :szok:

Sol Angela - witaj u Nas :-):-)

dobranoc kochane :-):-)
kolorowych i spokojnych snów :cool2: :cool2:

Do góry