Czesc Dziewczyny.
Ja weekend spedziłam u rodzicow, tam jak zwykle sie obijałam i jadłam pyszne obiadki i ciasta :-)
Zaglądałam tutaj czasami, ale było pusciutko a dzis widze o rana "ruch" :-)
Madamagda zostawiłam Ci wiadomosc na wątku wózki, otóz znalazłam ten wózeczek (TWISTER) tanszy o prawie 100 zł. Mysle ze za jakis czas warto tam zajrzec i porównac ceny, w koncu 100 zł drogą nie chodzi :-)
Ja weekend spedziłam u rodzicow, tam jak zwykle sie obijałam i jadłam pyszne obiadki i ciasta :-)
Zaglądałam tutaj czasami, ale było pusciutko a dzis widze o rana "ruch" :-)
Madamagda zostawiłam Ci wiadomosc na wątku wózki, otóz znalazłam ten wózeczek (TWISTER) tanszy o prawie 100 zł. Mysle ze za jakis czas warto tam zajrzec i porównac ceny, w koncu 100 zł drogą nie chodzi :-)
maskara totalna ale widać takie uroki mojej ciąży poza tym wekend jakis taki niajki i jeszcze wczoraj podniosła mi ciśnienie siostra mojego męża miała przyjechać na obiad z mężem i córcią i czekalismy i czekaliśmy w końcu obiad jedliśmy koło 3 a jak zadzwoniła do niej teściowa to się okazało że oni nawet jeszcze z domu nie wyjechali bo jacys znajomi zajrzeli no kurcze a telefony w naszą stronę chyba nie działają jak na mnie zdecydowana przesada przyjechali po 16 oczywiście ani przepraszam ani nic oczywiście teściowa nie powiedziała im ani słowa i jeszcze biegała a może taką sałateczke a może taką i odgrzewała obiadek bo jak to napewno głodni są mało nie eksplodowałam od tego nie pierwszy ich taki numer ale oczywisćie jak ich nie ma to teściowa narzeka ale jak już są to nawet jednego słowa nie powie no to się wygadałam poza tym stresuje się dzisiaj bo moja mama ma dzisiaj operację na kamienie na woreczku żółciowym ehh to się nazywa początek tygodnia